Shoplog parijs

Afgelopen week was ik een paar dagen in het mooie Parijs, toch nog even naar het buitenland in de vakantie. Mijn vriend en ik waren allebei nog nooit in Parijs geweest dus we hebben de tijd vooral gebruikt om véél te lopen en alle mooie gebouwen te bekijken, maar ik kon Parijs niet verlaten zonder even wat geshopt te hebben.

Zoals je ziet is het niet bijzonder veel. Zoals ik net al zei hadden we niet heel veel tijd, we hebben vooral genoten van het heerlijke weer en de monumenten bezocht. Toen ik zag dat Kiko in Parijs zit kon ik het niet laten om daar even naar binnen te glippen.

Shoplog Parijs

Als eerste kocht ik 3 mono oogschaduws. De kleuren hebben helaas geen namen, maar nummers. Van links naar rechts zie je 127, 117 en 121. Ik had geluk, want er was nog een leuke sale aan de gang bij Kiko. 127 was €2,90, de andere 2 maar €1,90. Geen geld!

Shoplog Parijs

Ik spring misschien een beetje laat op de zogenaamde bandwagon, maar toen ik bij de kassa de Sugar Mat collectie zag moest ik er eentje meenemen. Helaas was de kleur die ik eigenlijk wilde al op, maar ook deze lijkt me erg mooi, en maar €2,50.

Shoplog Parijs

Als laatste kocht ik deze Smart Lipstick in de kleur 911. Een prachtige roze kleur welke op de foto wat feller over komt dan hij in werkelijkheid is. Voor deze lipstick betaalde ik €2,50. Heerlijk zo’n sale!

Shoplog Parijs

Natuurlijk kon ik Parijs niet verlaten zonder de holy grail van veel mensen te kopen. Biafine. Van oorsprong is dit een brandwondenzalf, maar het wordt voor veel meer doeleinden gebruikt. In Nederland niet verkrijgbaar, in Frankrijk liggen ze in zo ongeveer iedere Pharmacie. Helaas hadden we niet heel erg veel tijd, want het was de laatste dag en om 1u werden we verwacht onze auto uit de garage van het hotel te halen en we wilden de Eiffeltoren nog beklimmen, dus dit is het enige wat ik gehaald heb in de Pharmacie.

Ik heb een paar heerlijke dagen gehad in Parijs. We hadden heerlijk weer, zo’n 25 graden, af en toe eigenlijk net een klein beetje te warm als je in de volle zon liep. Zijn jullie wel eens in Parijs geweest? En wat was jou favoriete monument?

9 Reacties aan “Shoplog Parijs”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  KIKO Sugar Mat Nagellak | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *