spam je blog

Normaal houd ik er niet zo van als er gespamt wordt in de comments, maar een keer in de zoveel tijd laat ik het toe op een Spam je blog artikel. Het is natuurlijk altijd leuk om op die manier alle leuke nieuwe blogs te ontdekken van lezers!

De regels:

 • Laat zien wie je bent en waarom wij jouw blog moeten gaan bekijken. Vertel wie je bent, waarover je blogt en laat weten welk artikel je trots op bent!
 • Spammen is 1x toegestaan. Het kan zijn dat je reactie in mijn moderatie lijst komt omdat je een linkje in je tekst achter laat. No worries, ik keur ze dan handmatig goed!
 • Mocht je het leuk vinden, laat me ook weten welke blogs ik absoluut moet volgen! Ik weet zeker dat jullie nog heel veel leuke blogs kennen die absoluut een bezoekje waard zijn.

That’s it! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie favoriete artikelen!

16 Reacties aan “Spam je blog!”

 1. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog ken je al, maar je lezers misschien nog niet.

  Mijn naam is Anneloes, ik ben 19 jaar oud en gek op make-up! Sinds september 2013 blog ik op mijn eigen ‘roze wolk’ op het internet, http://www.beautycloud.nl/ – zoals de naam al doet vermoeden schrijf ik over beauty! Op mijn blog vind je veel reviews van de mooiste producten (uit binnen- en buitenland), previews van nieuwe collecties, looks en tutorials! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :).

 2. Hoi! Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Alyt en op allesvanalyt.nl deel ik mijn passie over beauty met jullie! Hoewel ik beauty geweldig vind, schrijf ik ook over alles wat mij bezig houd!
  Elke maadag, woensdag en vrijdag komt er een artikel online, dus kom gezellig eens langs! Ik zou het leuk vinden als je eens een berichtje achterlaat:)

  Liefs, Alyt

 3. Leuk! Op http://www.dutchfashioncafe.nl schrijf ik over beauty, fashion, lifestyle en eigenlijk alles wat ik leuk vind! Ik ben altijd erg benieuwd welke artikelen bij mijn lezers in de smaak vallen! Sinds kort verschijnen er 4 artikelen per week online, waaronder er nu 2 winactie online staan. Neem eens een kijkje! Als je een reactie achterlaat, zal ik ook zeker jou blog/website bezoeken!

  Liefs.

 4. Hallo hallo,

  Mijn naam is Dieuwertje en sinds een tijdje heb ik een foodblog.
  Er staan artikelen voor zoete baksels, maar ook gewoon voor normaal avondeten.
  Dus heb je geen inspiratie zou ik het leuk vinden als je een kijkje komt nemen.

  http://www.goodfoodsel.blogspot. nl

  Toevallig vandaag een artikel geplaatst over de meest goddelijke brownies ever!!

  liefs,

 5. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! 🙂

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…

  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 6. Superleuk dat we mogen spammen! Ik ben Jessica en ik blog sinds 1 september 2014 op http://www.reviewsandroses.nl. Zoals de naam al doet vermoeden kun je er recensies vinden, over films, boeken en tv-series. Maar dat is niet alles. Momenteel deel ik wekelijks mijn bevindingen over de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?, bespreek ik maandelijks de StyleTone Box (vroeger de Vipbox) ging recent een artikel online over The Escape Hunt Experience en kun je zo nu en dan ook een Top Ten Thurday artikel, een persoonlijk artikel of een DIY tegenkomen.

 7. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op http://www.beautybylj.nl vooral over beauty! Make up is mijn grootste passie en dat zie je zeker terug op mijn blog. Op het moment is mijn favoriete artikel die over de Anastasia Beverly Hills liquid lipsticks gaat! X

 8. Hoii,

  Ik blog een paar keer per week over nail art, nagellak en meer van dat soort dingen. Op elke zondag komt er een nail art tutorial online, en voor de rest van de week is het verschillend.

  Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl 🙂

  x Eva

 9. Hoi, http://www.justkristel.nl is een persoonlijke lifestyle blog waarop je dagelijks artikelen kunt vinden over beauty, fashion, books & food. Eigenlijk alles wat mij interesseert. Ik studeer communicatie digitale media en probeer dit te combineren met mijn blog!

  Een andere blog die ik zeker een kijkje waard vindt is http://www.oanabefort.com. Zij plaatst iedere maand een hele mooie zelf geschilderde achtergrond voor op je laptop of mobiel.

  ❤ Kristel

 10. Hi Dames,

  We zijn een leuke nieuwe webwinkel begonnen met allemaal sieraden. De collectie is nu nog beperkt maar we willen snel uitgroeien! Op de site kan je leuke armbandjes en horloges vinden voor een klein prijsje en tot en met 1 april krijg je 10% korting op je eerste bestelling met code: opening10. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief krijg je nog een code wat je recht geeft op 2 euro korting! Mis dit dus niet en kom naar YourFrosting.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *