MAC Stash

De titel en de bovenstaande foto verraden het misschien al wel een beetje. Vandaag wil ik jullie graag mijn MAC stash laten zien. Ik heb niet bizar veel, er zijn genoeg bloggers (en youtubers) die 10x zo veel hebben, maar ik ben erg blij met mijn spulletjes. MAC is toch wel een van mijn favoriete merken, het is jammer dat het relatief duur is. De post gaat foto-heavy zijn. Ik heb de producten overigens niet speciaal voor de foto’s schoongemaakt, ze komen direct uit mijn stash.

MAC stash MAC Stash Lipsticks MAC stash Lipsticks

Ik zei het al, ik heb een (redelijk) bescheiden MAC stash, en enkel twee lipsticks. Twee… Need to buy more! De kleuren die ik heb zijn Hue (achteraan), een glaze formule en Cut A Caper, welke een Lustre finish heeft.

MAC Stash Lipgloss

Door met de andere twee lipproducten, een Lustreglass en een Lipglass. De Lustreglass is de kleur Wonderstruck, de lipglass is Lovechild.

MAC Stash Spiced Chocolate

Toch wel het pronkstukje in mijn collectie is deze oogschaduw quad. Jep, Spiced Chocolate! Ohhh ik was zo lucky toen ik deze bemachtigde. En ik ben er heel blij mee, de kleur linksonder is echt prachtig met groene ogen. Als ik uit wil pakken en een wat donkere spicy look wil maken dan mag Spiced Chocolate wel eens zijn werk doen. Niet te vaak, want ik ben als de dood dat dit pareltje ooit opraakt haha.

MAC Stash Soft Wash Grey

Ik kreeg deze sample van de geweldige Soft Wash Grey kleur ooit van Suzanne, en wat issie mooi. Ik gebruik hem niet heel vaak, losse poeders en pigmenten zijn toch niet helemaal mijn ding. Nu ik hem zo op de foto zie denk ik toch weer, die moet je vaker pakken Jess.

MAC Stash Oogschaduw

Ooit had ik er drie, op wonderlijke wijze is mijn Blanc Type verdwenen, maar deze twee oogschaduws zijn Lovestone, een mineralize oogschaduw en de welbekende Shroom. Er staan er nog flink wat op mijn lijstje, en Blanc Type wil ik ook erg graag weer bezitten.

MAC Stash

Een aantal verschillende producten, uiterst links is Lip Erase in de kleur Pale. In het midden zie je twee paintpots, boven Painterly en onder Bare Study. En als laatste een fluidline in de kleur Jadeye.

MAC Stash

De mascara is al veel langer dan 3 maanden open, niet zo fijn maar toch bewaar ik hem. Stiekem schuilt er in mij een hoarder. Daarboven ligt het oogpotlood in de kleur Dirty Blonde.

MAC Stash Prep+prime

Dagelijks gebruik ik de Translucent finishing powder van de prep+prime lijn van MAC om mijn foundation af te poederen.

MAC Stash gezichtpoeders MAC Stash gezichtpoeders

Een aantal gezichtspoeders, van links naar rechts zie je een beautypowder uit de Liberty of London collectie, in de kleur Summer Rose, dan een Mineralize Skinfinish in Star Wonder, een Blotting Powder, ergens in een doos heb ik er nog in waar ik de pan inmiddels van bereikt heb. Dit is in de kleur Medium, de ander Light. Daarnaast ligt nog een Beauty Powder, dit maal in de kleur Rose.

MAC Stash blushes MAC Stash blushes

Mijn favoriete producten van MAC zijn toch wel hun blushes. Van links naar rechts zie je Mocha, welke ik dagelijks gebruik, dan Dainty, Desert Rose en als laatste Springsheen, welke ik in de zomer vaak gebruik.

MAC Stash

Brush cleanser en een foundation in de kleur NW15.

MAC Stash

En als laatste, kwasten uit de Julie Verhoeven collectie. Er mist er eentje zie ik nu, de slanted brush die ik regelmatig voor mijn eyeliner gebruik.

En dat was het alweer! Valt mee toch ;). Nee, het is maar goed dat ik niet dichter in de buurt woon van een MAC winkel en dat ik me goed kan inhouden om niet online te shoppen, anders zou deze collectie een heel stuk uitgebreider zijn! Mijn favoriete producten zijn toch wel de prep+prime powder, de blushes, lipsticks en de paintpots. Kiezen is moeilijk als alle producten fijn zijn.

Wat hebben jullie van MAC, en wat zijn jullie favoriete producten?

 

14 Reacties aan “Stash: Mijn MAC Stash”

  1. Mooie subtiele kleurtjes! Echt die je altijd kan blijven gebruiken!

    Ik hou van MAC! En inderdaad; soms is het maar goed dat je er niet bij in de buurt woont. Dat zou niet goed komen… :’)

  2. Gaaf dat je spiced chocolate in je stash hebt, die zou ik ook nog wel willen bemachtigen. Verder heb ik niet echt zo veel met MAC eerlijk gezegd …

  3. Ik vind dat je een prachtige, en grote MAC stash hebt! Ik heb slechts twee producten, een fluidline en een oogschaduwpalette uit de kerstcollectie. Ik wil erg graag meer fluidlines en een paint pot.

  4. Je hebt een erg leuke stash! 😀 Ik zie heel vaak de lipstick ‘Hue’ voorbij komen en elke keer vind ik hem prachtig, dus ik denk dat ik hem maar eens moet aanschaffen. Star Wonder is echt práchtig, net als Dainty! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *