Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik een tripje maakte naar CentrO in Duitsland, maar toch wil ik graag nog even dit quattro van Alverde laten zien wat ik daar in de DM kocht. Alverde is een natuurlijk cosmetica merk, en nog budget ook. Daar wilde ik graag wat van proberen.

De quatro die ik kocht is Golden Turqoise, met 4 mooie tinten. De verpakking spreekt me niet zo aan, maar hij valt wel lekker op in mijn stash. Ik heb toevallig een wenkbrauw poeder doosje met 4 kleurtjes wat precies dezelfde verpakking is, maar dan zwart. Dat Alverde een budgetmerk is kun je aan de prijs van deze quatro wel zien. Ik betaalde maar €4,45. En dat voor een natuurlijk merk, daar mag je in Nederland meestal heel wat meer voor neertellen. Naar wat ik begreep uit een aantal duitse blogs is dat deze quatro helaas uit het assortiment gaat. Jammer, maar we zien allemaal wel eens een favoriet product uit de schappen vliegen omdat het plaats moet maken voor iets nieuws.

De swatches zijn okay, hoewel de lichtblauwe kleur niet geweldig goed gepigmenteerd is. Een leuk palette om eens mee te spelen en een blauw/petrol kleurige look mee te maken. Komt goed uit dat petrol een van de trendkleuren is in de herfst van 2012.

Als ik weer in Duitsland ben neem ik zeker weer even een kijkje in het Alverde schap en wellicht gaat er dan nog veel meer van dit merk mee. Ze hebben namelijk naast deze oogschaduws nog genoeg om uit te kiezen.

10 Reacties aan “Swatches: Alverde Eyeshadow Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *