No 9 is mine is precies wat ik dacht toen ik deze lipstick in glossvorm zag. Ook dit was een Catrice product waar ik al even naar keek, maar toch iedere keer over twijfelde. De kleuren waren nooit echt mijn ding. Ik probeerde laatste een bruintint als lipstick en ik was om. Waarom heeft niemand mij ooit verteld dat porseleinen huidjes ook een bruine tint kunnen hebben? I like!

Dus, toen de bruine lipstick er was moest er ook een lipgloss komen. Mijn keuze viel op No. 9 is mine. Ik koos deze en niet de andere bruintint omdat deze alleen ietwat shimmer heeft, en geen glitters zoals de andere.


In het echt is de kleur iets meer richting de bruine kant, maar ik kreeg hem niet netjes op de foto helaas. Ik vind het echt een geweldige kleur. De verpakking claimt dat de gloss 4 uur blijft zitten. Dat doet ie, als je je mond dichthoudt en rustig op je plek blijft zitten. Een lunch overleeft hij niet helaas. De geur is, typisch, lekker zoet. Ik vind dat niet erg, maar ik kan me voorstellen dat dit een minpunt is.

De lipgloss heeft een grote applicator, voor mij even wennen. Je hebt wel in een keer genoeg op je applicator, maar ik ben een kluns en ik smeerde de lipgloss nog net niet onder mijn neus de eerste keer. De Colour Show Gloss heeft genoeg pigment en heeft een mooi prijsje. Wat mij betreft een echte aanrader.

De lipgloss is verkrijgbaar bij onder andere de Kruidvat en Trekpleister, voor €3,79 per stuk.

8 Reacties aan “Swatches: Catrice Colour Show”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review&Swatches: Enter Wonderland | Beauty 'n Spice
  2.  Review & Swatches: Catrice Nymphelia Unbeleaf’able blush & Lip Colour Cream | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *