De limited edition van Catrice die nu in de winkels ligt is Cucuba (ik blijf Cucubana typen…). In het persbericht zag ik niet echt iets voorbij komen wat mij heel erg aan sprak, maar eenmaal in de winkel zwichtte ik toch voor de lipstick in Salsa Cubana en de loose eyeshadow in Take It Mint. Vandaag de swatches van deze producten.

Als eerste de lipstick in Salsa Cubana. Een prachtige koraalkleur die enorm makkelijk aanbrengt. Hij is goed gepigmenteerd en blijft redelijk zitten. Een echt hapje en drankje overleeft hij helaas niet. De geur van de lipstick is zoet, maar je ruikt hem niet de hele tijd zitten. Voor een bedrag van €3,99 is hij van jou.

Ik beken, dit product heb ik voornamelijk aangeschaft omdat het kleurtje zo gaaf is. Losse oogschaduws en ik gaan niet echt samen, ik smeer eerder mijn hele gezicht onder dan dat het netjes op mijn oogleden zit. Maar mint is een kleur waar ik voor zwicht. Het is een ontzettend gepigmenteerd kleurtje. De bovenstaande foto is zonder basis gemaakt. De verpakking is handig, met het shifter gedeelte er in. Gewoon wat in het dekseltje tikken en vanuit daar werken met je kwast (of vingers, wat jij het liefst doet). Een Loose Eye Shadow uit de Cucuba collectie kost €2,99.

Ondanks dat ik de collectie op het eerste gezicht niet echt wat vond ben ik wel blij met de producten die ik aangeschaft heb. Wat heb jij uit de Catrice Cucuba collectie?

8 Reacties aan “Swatches: Catrice Cucuba”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *