In de meeste kruidvats zal deze collectie van Essence inmiddels wel liggen. Ik kocht de lipsticks en de translucent powder en ik wilde de swatches van de lipsticks laten zien. Van de translucent powder kan ik geen swatches laten zien, omdat zoals de naam al zegt, hij transparant is. De lipstick is er in 2 kleuren, I’m sailing en back to the 50’s.

I’m Sailing is de linker, peachy kleur en de rode kleur is Back to the 50’s. De rode kleur doet me ook echt aan de 50’s en Marilyn Monroe etc. denken. De hulzen lijken (of eigenlijk, zijn) geinspireerd op de mac lipsticks, alleen dan een witte kleur. Ze zijn hebben alleen een veel meer plastic gevoel als de MAC lipsticks, wat ook niet gek is gezien je maar €1,99 voor betaald. Nu zijn jullie natuurlijk heel erg benieuwd naar de swatches 😉

Ziet er goed uit, of niet? De lipsticks zijn redelijk gepigmenteerd, maar verdwijnen helaas wel snel van je lippen. Als je een paar keer met je lippen over elkaar gaat dan heb je helaas al lege plekken. Meenemen die stick dus als je de deur uit gaat. Wel glijden de lipsticks gemakkelijk over je lippen heen, hebben ze een fijne textuur en drogen ze niet uit.

Voor €1,99 vind ik ze het helemaal waard om aan te schaffen.

 

19 Reacties aan “Swatches: Essence 50’s Girls Reloaded Lipsticks”

 1. Die rode is prachtig ! Had de oranje op het oog, maar nu ik hem zo zie is hij wel erg licht voor mijn huidskleur.
  Maar kan hem natuurlijk ook bewaren voor de winter 😉

  • Opzich valt het wel mee hoe licht hij is, op de foto valt hij wat licht uit maar de kleur is goed op te bouwen. Jij bent best bruin toch? Volgens mij is hij dan idd aan de lichte kant!

   • Beetje late reactie, maar heb de oranje vorige week toch gekocht. Hij is nu idd te licht voor mij, ben aardig getint in de zomer, maar voor de winter is ie perfect 😉

 2. Heb de collectie wel al gezien, maar toen waren er nog twee lakjes en verder was alles al op.. Ben wel bij twee andere filialen geweest waar ze niet eens wisten dat die collectie kwam, als het goed is zou het daar maandag moeten zijn dus als het niet regent ga ik dan even terug! ^^,

  • Zeker doen! De translucent powder is ook het bekijken waard, die heb ik vandaag opgehad en hij doet z’n werk goed.

 3. die oranje actige wil ik ook graag, de rode is ook wel leuk, maar heb al een rode lipstick waar ik tevreden over ben. ben dus niet op zoek naar een rode die ook nog eens snel van je lippen af gaat..

 4. Die rode kleur zit er mooi uit. Gelukkig heb ik al genoeg rode lipsticks die wél ontzettend goed blijven zitten, dus ik heb de drang niet om deze te gaan halen, haha.

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Essence 50′s Girls Reloaded favoriet: I’m Sailing lipstick!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *