Daar zijn ze dan, de swatches. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik deze collectie te pakken heb gekregen. Het zijn zulke gave producten! Hierboven zie je de eerste foto al van de lipsticks. Lees snel verder  voor meer foto’s (het zijn er nogal wat) en swatches. En als laatste voeg ik natuurlijk ook nog een FOTD toe!

De lipsticks zijn toch wel mijn favoriete producten uit de collectie. Samen met de blush dan, want die is ook onwijs gaaf. In de collectie zitten drie kleuren. Bloody Red, Colour Bomb en Nude Alarm. De kleuren zijn semi-matte. Wat uitdrogend voor je lippen dus, maar niet zo erg als sommige matte lipsticks die ik geprobeerd heb. Ik vind ze erg gaaf. Over het algemeen heb je twee laagjes nodig voor een goede kleurdekking. Op de swatchfoto hierboven zie je van links naar rechts Nude Alarm, Colour Bomb en Bloody Red. De namen spreken eigenlijk wel voor zich. Nude Alarm is een mooie nude kleur. Colour Bomb is een kleurbom, een mooie oranje roze kleur. En Bloody Red is een mooie diepe bloedrode kleur die op de swatchfoto niet helemaal tot zijn recht komt.

Ik zei net dat de lipsticks twee lagen nodig hebben om te dekken, maar Bloody Red is de uitzondering die de regel bevestigd. Deze kleur is namelijk ontzettend gepigmenteerd en je moet dus oppassen dat je netjes binnen de lijnen van je lippen blijft. Hij is wel erg gaaf en opvallend!

De hit uit deze collectie is toch wel Colour Bomb. Een ontzettend gave opvallende kleur die erg leuk is voor deze lente en zomer. Opvallende lipkleuren zijn hot en met deze kleur zit je dus echt goed. En zoals je ziet, ook voor bleke huidjes kan hij heel goed. Daar was ik toch wel een beetje bang voor, want dit soort kleuren staat meestal mooier op een iets gebruinde huid. Bij Colour Bomb hoef je daar dus niet bang voor te zijn. Get it while you can!

Als laatste Nude Alarm, helaas kreeg ik deze niet goed op de foto in een fullface. Hij valt op mijn lippen redelijk weg. My lips but better kleur dus! Blij dat ik deze kleur toch meegenomen heb, want op mijn hand leek hij een stuk bruiner dan dat hij op mijn lippen is.

Goed. Dat waren de lipsticks. Door met de oogschaduw quads.

Deze oogschaduw quads hebben een ontzettend gaaf doosje. Alleen daarom wilde ik ze al hebben. De quads zijn er in twee kleuren, links zie je Explosive Combination, rechts Toxic Combination. De quads zijn “smokey eye” kitjes. Je zou er dus een leuke smokey eye mee moeten kunnen maken. Vandaar ook de donkere kleuren. Ik mis een higlight, maar de felle kleur vind ik wel erg leuk verzonnen.

Het Toxic (groene) quad is iets beter gepigmenteerd. De swatches zijn droog gemaakt en zonder basis. Ik vind Explosive Combination niet echt een “smokey eye” quad. Eerder gewoon voor dagelijks gebruik met een iets spannendere kleur er door als je iets anders wil dan het standaard bruine neutraal. Vooral het Toxic quad spreekt mij aan. Eigenlijk moet ik het geen quads noemen. Het zijn namelijk trio’s met een cake eyeliner. De cake eyeliner is de laatste kleur. Deze is dus wel nat geswatched. Cake eyeliner moet je namelijk nat maken voor je het aan kunt brengen. Mensen die mij langer volgen weten het al, maar cake eyeliner is een van mijn favoriete eyeliners. Het is makkelijk in gebruik en maakt een mooi lijntje die niet te hard is. Het is maar net wat je mooi vindt. Houd jij van donkere  zwarte lijnen dan kun je deze beter overslaan.

Last but not least, de ombre blush uit deze collectie. Wat is hij gaaf! Ik gebruik hem sinds ik hem heb zo ongeveer iedere dag. Het is zo’n fijne kleur. Hij lijkt vrij shimmery maar de kleur is makkelijk op te bouwen en ik loop er niet bij als een discobol die van de dansvloer ontsnapt is. Gelukkig lijkt het ombre effect geen overspray te zijn. Deze staat dus zeker in mijn favorietenbakje.

In het begin van de post beloofde ik jullie ook nog een FOTD. Ik gebruikte mijn standaard routine en koos voor de blush en het Explosive Combination Quad uit deze collectie.

De collectie ligt nu in de schappen van Kruidvat en Trekpleister, dus sla je slag als je kunt. Mijn favorieten zijn de Colour Bomb lipstick en de blush. De adviesprijzen voor de lipsticks zijn €3,99, de quads zijn €4,49 en de blush kost €3,99.

 

13 Reacties aan “Swatches & FOTD: Catrice Revoltaire”

  1. Heb zelf de blush, het rode palletje en de Nude Alarm / Colour Bomb lipstick!
    Nude Alarm staat mezelf totaal niet, ik lijk echt een lijk (wow.. haha)! De blush vind ik daarin tegen echt de klapper van de collectie!

  2. Mooimooimooi! Ik vind vooral de lipsticks (de nude en de rode) heel gaaf en die blush. Vandaag hier in de Kruidvat gaan kijken maar daar liggen alleen nog de restanten van de Female LE, ze lopen hier altijd zo achter helaas…

  3. ik vind je blog echt leuk en leuke post, ik volg je via bloglovin.. wil je ook is een kijkje nemen op mijn blog? hihi hoeft niet perse hoor (: ‘xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *