Een van mijn favoriete oogschaduwkleuren is paars. En laat dat ook net goed bij mijn groene ogen staan. Ze zijn dan extra knallend. Toen ik dit palette zag liggen wist ik dan ook bijna gelijk dat deze mee naar huis moest. Zeker omdat hij in de sale nog maar €6,80 kost. Dit is een van de palettes uit de Blooming Eyeshadow Palette collectie en hij is Ultimate Violets genaamd.

Bij het uitnemen van het palette wacht je een kleine verrassing. Yep, hij zit in zo’n mooi stoffen zakje. Zo’n zakje waar luxe merken als Chanel en Dior ook in zitten. Heerlijk als een product zo verpakt zit. Dat geeft het net wat extra’s en maakt het extra leuk om zo’n palette te hebben. Een cadeautje voor jezelf.

Op het palette zelf zit dezelfde print als ook op het kartonnen doosje aanwezig is. Het doet mij denken aan waterverf. Mooie lichte vlakken en daaroverheen donkere. Als je zelf een beetje creatief bent met verf en dergelijke producten dan is dit zeker wat voor jou. Ik viel er in ieder geval wel voor. Producten met mooie verpakkingen doen het altijd goed bij mij. En als ze dan ook nog eens een mooi prijsje hebben, dan kan het helemaal niet meer stuk.

En dan het product. De naam Ultimate Violets is goed gekozen, de middelste drie kleuren  zijn allemaal paarstinten, en ook de kleuren in de linker bovenhoek en rechter onderhoek bevatten een paarse tint. Mooi setje om mee te kunnen combineren. Het enige wat ik er in mis is een mooie highlight kleur. Die moet je er echt nog wel los bij hebben.

De swatches zijn redelijk gepigmenteerd. Op de afbeelding hier boven zijn ze zonder basis geswatched op mijn arm. In een look pakken ze iets minder gepigmenteerd uit en moet je de kleur meer opbouwen dan als ik het met mijn vingers aan breng op mijn arm. Alsnog is het een fijn product, en zeker handig om mee te nemen op vakantie. Zeker omdat je meerdere looks met dit palette kunt maken en je enkel nog een highlight kleur los mee hoeft te nemen.

Ik ben niet ondersteboven van dit palette, maar al met al zal hij zeker mee gaan als ik tien dagen in Turkije ga vertoeven. Met deze vijf kleuren kun je een bruine neutrale look maken, een wat kleurrijke paarse en in combinatie met de donkere kleur kun je beide looks tot een heftigere avondlook voor tijdens het stappen omtoveren. Voor zo’n 7€ vind ik het een leuk palette, maar veel meer had ik er persoonlijk niet voor neergeteld.

13 Reacties aan “Swatches: Kiko Blooming Eyeshadow Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *