Het is even nagellak wat de klok slaat hier bij Beauty ’n Spice. Ik heb altijd al een grote voorliefde gehad voor nagellak en de laatste tijd komen er weer een flink aantal lakjes mijn stash aanvullen. Een tijdje geleden schreef ik over de Sound collectie van KOH die op dit moment in de winkels ligt. Daar liet ik al weten dat ik graag Soul Sister wilde bemachtigen. Vandaag laat ik jullie de swatch zien van deze kleur. En voor de mensen die deze kleur ook graag aan hun collectie toe willen voegen een kleine tip: kom later vanmiddag nog een keertje langs 😉

Zoals je ziet is Soul Sister perfect voor in de herfst met haar donker groen grijze kleur. Nu de dagen al weer zo snel kort worden komen de donkere kleuren uit mijn IKEA Helmer weer naar boven toe. Dit is dan een nieuwe toevoeging die deze herfst/winter wat mij betreft nog regelmatig op mijn nagels te vinden mag zijn.

Op deze swatch draag ik twee laagjes. Zoals je ziet neigt de kleur op mijn nagels bijna naar zwart toe. Ik denk dat dit bijvoorbeeld een hele mooie basislak is als je je nagellak wat op wil pimpen met een flakie. Dit was mijn eerste ervaring met een KOH lakje en wat is ‘ie fijn! De lak glijdt over je nagels. Twee laagjes is voldoende voor een perfecte dekking, en om heel eerlijk zijn had eentje het ook wel gered. Droogtijd is normaal. De lak blijft goed zitten, ik had na een dag dragen nog geen tips of tipwear. Like!

De adviesprijs van deze lak is €14,95 en hij is verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in de Bijenkorf (Amsterdam en Eindhoven) of via www.kohcosmetics.com.

8 Reacties aan “Swatches: KOH Sound – Soul Sister”

  1. Haha had al gezegd dat ik ‘m mooi vind, maar dat vind ik zeker! Ben dol op bijna-zwarte kleurtjes, helemaal zwart vind ik toch iets te hard. Maar dit vind ik juist wel mooi :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *