Een van mijn favoriete budgetmerken moet toch wel Teeez zijn. Mijn collectie blijft groeien en het merk brengt iedere keer weer producten uit die mij verbazen. Vandaag laat ik jullie de lipsticks uit de Teeez City Trip collectie zien.

Met in totaal 16 verschillende kleuren is er ontzettend veel keuze. Ik heb er 4 in mijn bezit, namelijk East Side, Travel Light, Underground en Centre Ville. Twee felle en twee nude kleuren. De kleuren zitten in een stick die je ook regelmatig ziet bij een lippenbalsems. Teeez belooft dat de lipsticks de lippen niet zullen uitdrogen. Dit doen ze een klein beetje, maar dat is vrij normaal voor een semi-matte finish. Het aanbrengen gaat door de stick vorm niet heel precies, maar echt “buiten de lijntjes” gaan doe je ook niet.

Dit is East Side, een van mijn favoriete kleuren samen met Centre Ville. De kleur lijkt erg op de kleur die mijn lippen hebben. Het is wat donkerder dan mijn eigen kleur. De kleur trekt niet in de lijntjes en blijft goed zitten.

Dan Travel Light. Een wat lichtere nude kleur. De kleur is mooi op te bouwen, maar ik zou hem niet te dekkend maken geziene mijn lichte huidskleur en het snooki/doods gehalte.

En dan mijn favoriet van de collectie. Centre Ville.  Een ontzettend mooie koraakleur. Hij pakt helaas wat minder, dus ik had wat meer laagjes nodig om hem goed te laten dekken. Als je goed kijkt zie je het ook wel op de foto.

Underground is donker rood, niet helemaal mijn ding, ik speel het liever safe. De kleur is ontzettend makkelijk aan te brengen, trekt niet heel erg in de lijnen en pakt goed.

Teeez is onder andere bij Dirx te verkrijgen en de lipsticks kosten je €5,99 per stuk.

15 Reacties aan “Swatches: Teeez City Trip Lipsticks”

  1. Heb er pas ook naar staan te kijken maar er waren geen kleurtjes bij waarvan ik echt zoiets had van; hé, die wil ik. Sowieso vond ik de geur niet echt prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *