Lip product addict tag

De Lip Product Addict Tag zag ik al een aantal keren bij andere bloggers, en vooral bij YouTubers voorbij komen. Ik zit vaak te snuffelen tussen de lipproducten, en kocht een tijd lang enorm veel lipgloss. Het lipstick wereld ben ik pas later ingerold, maar ook daar begint mijn stash steeds meer te groeien. Het leek me daarom ook leuk om deze tag te doen. Ik miste bij de tags die ik gezien heb de op-foto’s of beelden, dus die heb ik wel voor jullie toegevoegd.

lipbalm

1. Favourite balm/treatment?

Mijn meestgebruikte lipbalm is een kersje (waar het steeltje vanaf gesloopt is..) van de H&M. Deze breng ik iedere morgen als ik mijn make-up doe aan. Als mijn lippen echt heel droog zijn pak ik mijn Elizabeth Arden 8 Hour Cream erbij. Dat spul is zó fijn, maar je moet wel tegen de geur kunnen. Verder heb ik allerlei soorten balsems rondslingeren in tassen, en ook de Rosebud salves zijn favoriet.

lancome lipstick

2. Best eye-catching red?

Lancome L’absolu rouge 150 is mijn meest eye-catching red. Een klassieke rode kleur ook. Ik kreeg hem van mijn zusje die hem niet gebruikte en hoewel ik ook niet veel rode lipstick draag (ik voel me dan gelijk sneeuwwitje) kan ik geen afstand van deze kleur doen.

clinique chubby stick

3. Best luxury & best drugstore?

De Clinique Chubby Stick is toch wel een van mijn favorieten, de kleur is mooi, hij brengt gemakkelijk aan en verzorgt mijn lippen naast ze een mooi kleurtje te geven. Best Drugstore heb ik niet op de foto, maar de lipsticks van Catrice bevallen mij altijd wel heel goed, en mijn stash bestaat daar dan ook voornamelijk uit.

MAC Cut A Caper

4. Best MAC lipstick?

Ik heb maar drie lipsticks, en daarvan gebruik ik er maar 2. Het was dus niet heel moeilijk om deze te kiezen. Op de foto zie je MAC Cut A Caper, een my lips but better tint. Voor de dagen dat ik een wat meer nude kleurtje wil pak ik Hue.

nyx tinted lip spa

5. The most disappointing?

Oh wat had ik veel hoop voor de NYX Tinted Lip Spa’s. Maar ik gebruik ze eigenlijk nooit. De sticks hebben een overdreven mint-achtig geurtje die ik niet lekker vind, en als je niet van tintelende lippen houdt dan mag je hem helemaal laten staan, want dat doet hij ook enorm. En handig aanbrengen, dat doen ze door hun vorm ook niet echt. Met een normale lipbalm geen probleem maar door het tintje zie je toch waar je niet zo secuur bent geweest. Ik vind ze gewoon mehhh en daarom pak ik liever wat anders.

lipliner nyx

6. Liner – yes or no?

Yesss! Pas de laatste tijd ben ik meer into de lipliner, maar het product klimt snel hoger naar mijn favorieten. Mooi trouwens hè, alleen zo’n roze lijntje om je lippen. Alles voor de blog zullen we maar zeggen!

nyx mega shine lipgloss mac pagoda

7. Best gloss?

Dit was heel moeilijk, ik heb zo veel favorieten! Maar de keuze is gevallen op de NYX Mega Shine Lipgloss in Crystal Soda en de MAC Cremesheen glass in Pagoda. Een keuze tussen die twee gaat me echt niet lukken. De eerste heb ik héél veel gedragen in de tijd dat ik nog het hele weekend aan het stappen was. Een perfect kleurtje, makkelijk aan te brengen en hij ruikt heerlijk. Ik heb er zelfs een tube van opgemaakt, een van de enige lipglossjes die ik ooit opmaakte! Nummer twee vind ik prachtig, lichtroze is een tint die mij niet vaak staat, maar ik kan met Pagoda wel wegkomen!

GOSH Lipbalm Mocha GOSH Lipbalm Passion Pink

8. Something extra!

De GOSH Soft ‘n Shine Lipbalm in Mocha en Passion Pink. Oh GOSH, waarom hebben jullie deze lipbalms uit de collectie gehaald? Ze waren prachtig! Ik had er eentje die ik veel gebruikte, en toen ze uit de collectie gingen kon ik ze vrij goedkoop in een uitkoop bak scoren. Mocha is een my lips but better kleurtje en Passion Pink vind ik gewoon prachtig. Deze lipbalms voelen ook zo fijn op je lippen aan. Meh, shame on you GOSH!

 

7 Reacties aan “Tag – Lip Product Addict Tag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *