Ik ben getagd door Mariette van Finding Happyland met de Stylish Blogger Award en door Linda van Linnes met de 7 schoonheden tag.

Allereerst de Stylish Blogger Award. Het is de bedoeling dat ik 7 dingen over mijzelf vertel die jullie nog niet weten. Daar gaan we dan!

1: Ik kan niet koken… Ik ben echt een ramp met koken, een gebakken eitje gaat nog, spaghetti kan ik ook nog wel op tafel toveren en met een beetje geluk krijg ik ook nog wel een lasagne voor elkaar, maar voor een gezonde portie groente met aardappelen? Mehh, dat lukt niet haha! Ik heb ooit de gekookte aardappelen die ik alleen op moest zetten aan laten branden. Mijn mams had alles voor me klaargezet, ik hoefde alleen de inductieplaat op 5 te zetten en dan zou het zo goed als klaar zijn als zij weer thuis kwam.. Niet dus! Op de een of andere manier heb ik het voor elkaar gekregen dat alle aardappels aangebrand waren.. En ja, er zat genoeg water in!

2: Ik houd niet van verrassingen. Absoluut niet! Ik wil weten wat er gaat komen en afspraken moeten vast staan. 2 jaar geleden zat een van mijn beste vrienden in Engeland voor een stage. Hij wilde als verrassing op mijn verjaardag naar Nederland komen, maar ik heb net zo lang zitten zeuren tot ik wist wat hij van plan was :$… Shame on me!

3: Ik kijk een heleboel series. Iedere vrijdag ga ik er even voor zitten en komen The Vampire Diaries, Gossip Girl, Glee, Pretty Little Liars, Jersey Shore, Hellcats and more voorbij. Ik volg ook nog series als Castle, Rizzoli and Isles, True Blood, Medium, The Ghost Whisperer etc. Alleen die kijk ik als ik er zin in heb, en dan een aantal afleveringen achter elkaar.

4: Ik heb een flinke verslaving ontwikkeld voor nagellak. Hoewel ik de laatste tijd m’n nagels ‘kaal’ heb (bezig met een trind-kuur) bezit ik over de 300 lakjes. Ik heb al een tijdje mijn lijstje niet meer bijgehouden, maar daar staan er 311 in op het moment.

5: Ik moet iets te doen hebben met mijn handen. Als ik even niks doe of als het even rustig is op mijn werk dan zit ik altijd met mijn ringen te spelen..

6: Ik heb een twitterverslaving, mijn iMac (of Macbook op school) staat eigenlijk bijna de hele dag aan en Tweetdeck staat zodoende ook altijd aan. Als ik in de trein zit check ik regelmatig even op mijn BlackBerry of er nog leuke nieuwe updates zijn. Ik twitter 2 jaar (en een dag ;)) en heb inmiddels over de 17000 tweets geplaatst. Ik vind twitter leuk, je leert er nieuwe (en meestal gezellige) mensen door kennen. Ik vind het dan ook erg jammer dat er de laatste tijd in de beautyblogscene vaak ruzietjes zijn. Let’s all be friends and live and let live..

7: Ik houd van de lente/zomer. Ik heb een hekel aan alles wat met neerslag te maken heeft en als het zonnetje schijnt ben ik veel gelukkiger! Ik kan echt genieten van de zon. Ik ben ook in juni jarig (ik word 4 juni alweer 22!) en hoop ieder jaar weer op lekker weer zodat we buiten op ons terras kunnen genieten van het zonnetje.

7 Schoonheden Tag.

Bij de 7 schoonheden tag is het de bedoeling dat je 7 punten van jezelf opnoemt waar je blij mee bent.

1: Mijn nagels:
Ik ben erg blij met mijn nagels. Toen ik een jaar of 15 was kreeg ik een compliment van een nagelstyliste. Mijn nagels zijn mooi gevormd, hebben een mooie buiging en zijn sterk. Natuurlijk breken ook mijn nagels wel eens af, maar daar tegenover staat dat ze snel weer aangroeien. Ik vind mooie nagels altijd verzorgd staan en ben dus ook erg blij met de mijne.

2: Mijn ogen:
Ik heb de ogen van mijn mama, de meeste mensen in mijn gezin hebben blauwe ogen, maar ik heb gelukkig de groene ogen van mams meegekregen in mijn dna. Ze hebben daarnaast een mooie vorm, en vallen toch wel zeer regelmatig op. Ik krijg dan ook vaak opmerkingen over mijn ogen. Door mijn lenzen lijken ze wat blauwer, maar het groene met bruin overheerst toch.

3: Mijn lengte:
Ik vind mijn lengte perfect, ik ben wel wat aan de kleinere kant, ongeveer 1.70m. Maar ik kan gerust op 10cm hakken lopen als ik dat wil en dan ben ik nog niet heel erg lang. Een langere vriend is geen probleem, er zijn maar weinig mannen kleiner dan ik. Ik mag dan wel de kleinste van mijn familie zijn, maar ik heb dan ook de kleinste voetjes. Mijn broertje heeft met zijn 47,5 10 maten groter dan ik, mijn mams en zusje zitten rond de 40/41 maar ik kan wel mooi goedkoop schoenen kopen. 37 is een maat waar vrij regelmatig nog leuke sale-items in verkrijgbaar zijn!

4: Mijn haar:
Ik heb absoluut niet het perfecte haar, maar het is wel sterk. Ik heb mijn haar al tientallen malen geverfd, in allerlei kleuren en het is in allerlei kapsels geknipt. Maar toch blijft het (redelijk) gezond. De laatste keer blonderen was genoeg, op het moment laat ik mijn haar even lekker rusten en groeien. Ik heb namelijk nog nooit lang haar gehad! Alles is voorbij gekomen, blond, rood, bruin, kort en tot mijn schouders, met en zonder extensions, maar zo lang als het nu is is het nog nooit geweest.

5: Gezichtsvorm:
Ik ben erg blij met mijn gezichtsvorm, ik kan namelijk heel veel hebben. Zo ging ik mijn bril uitzoeken, en de ene naar de andere die ik opzette stond leuk. Ik heb dan ook absoluut geen moeite met een (zonne)bril uitzoeken, ik pak gewoon wat uit het schap wat ik leuk vind haha!

Nu begint het toch wel wat lastiger te worden. Wat een egocentrische post is het zo geworden zeg. Ik denk dat ik het hier maar bij laat voordat ik naast mijn schoenen ga lopen! Nu is het eigenlijk de bedoeling dat ik een aantal meiden met een blog uitzoek voor deze tag. Alleen, ik heb hem al zo vaak voorbij zien komen dat ik geen idee heb wie hem wel/niet gehad heeft! Als jij hem leuk vindt, neem hem over! En bezoeksters zonder blog, laat een comment achter met wat niemand nog over jou weet en wat jij het mooiste aan jezelf vindt. Dat vind ik leuk om te lezen!.

6 Reacties aan “TagTime: 7 schoonheden en Stylish Blogger”

  1. Yay, leuk dat je hem hebt ingevuld, ik was er benieuwd naar. Je haar verhaal komt me heel bekend voor, ik heb het ook in alle kleuren van de regenboog gehad.

  2. Volgens mij moet jij echt dagelijks complimenten krijgen want z’on schoonheid kom je zelden tegen zeg!!!!!
    Bedoel het sarcastisch omdat je zo vol van jezelf bent

    • thanks meid, je snapt wel dat ik normaal niet zo vol van mezelf ben en dat het de bedoeling van de tag was om 7 positieve punten van jezelf op te noemen? 🙂

    • Wat aan de kleinere kant 🙂 Ik ben de kleinste in mijn familie, vandaar dat ik mezelf aan de kleine kant vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *