Deze fotogenieke flesjes zullen jullie inmiddels vast wel herkennen. Ze zijn van het merk The New Black, en hier zie je het The New Black Ombre Find Your Cherry setje. Ik heb inmiddels een aantal van deze setjes in mijn bezit en ik ben fan.

the new black ombre find your cherry the new black ombre find your cherry

Ik zei het al, deze kleine flesjes zijn fotogeniek. Ik vind het een van de fijnste producten om op de foto te zetten haha. Anyway, in een setje zitten 5 kleurtjes, en deze kun je natuurlijk als losse kleuren gebruiken, maar ze zijn eigenlijk bedoeld om allemaal tegelijk te dragen, op iedere vinger een. En dat is wat ik vandaag ook gedaan heb.

the new black ombre find your cherry

Dit zijn de vier ‘normale’ lakken. Op mijn wijsvinger zie je een simpele, felroze kleur zonder glitter of shimmer. Op mijn middelvinger zit weer een knalroze, maar deze lak heeft een lichte structuur en glitter. Op mijn ringvinger zit een roze tint met rode ondertoon en een shimmer, en op mijn pink zit een donkerrode, bijna zwarte kleur welk weer zonder glitter of shimmer is. Alle lakken, behalve die op mijn pink, hadden 2 laagjes nodig. Die op mijn pink drie, en je ziet dat ik te ongeduldig was en er nog een lichtere rode plek bij mijn nagelriem zit.

the new black ombre find your cherry

Op mijn duim zit een glitterlak, welke niet helemaal dekkend is. Op de foto zie je drie laagjes. Het is een beetje de vreemde eend in de bijt bij dit setje. Ik ben weg van de nagellak van The New Black, droogtijd is snel, en ook al zijn de potjes klein, ze lakken wel erg fijn. Mijn ervaring is daarnaast ook dat het erg goed blijft zitten en absoluut zijn geld waard in mijn ogen.

The New Black is inmiddels bij meerdere webshops (o.a. Boozyshop.nl en Bol.com) verkrijgbaar. Op the-new-black.com is dit setje verkrijgbaar voor €29,95.

11 Reacties aan “The New Black Ombre Find Your Cherry”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *