The New Black Rock N Roll Royalty

Al een paar keer is er een setje van het nagellakmerk The New Black voorbij gekomen, maar vandaag heb ik toch wel een van mijn favorieten voor jullie. Het is het The New Black Rock N Roll Royalty setje. Hierin vind je een zwarte glitter, creme rode en glitter lak samen met een flesje met verschillende studs en een topcoat. Maar wat kun je daar nou allemaal mee maken?

The New Black Rock N Roll Royalty

De topcoat ben ik vergeten op de foto te zetten, maar dit zijn de rest van de flesjes. De lakken hebben geen namen of nummer, maar van links naar rechts zie je de gouden glitter, het studs flesje wat op de foto al wat leger is omdat ik de studs al gebruikt had, het rode lakje en de zwarte lak met zilveren glitters.

Ik heb een aantal verschillende designs gemaakt, zodat je kunt zien hoe makkelijk je kunt variëren en spelen met dit setje.

The New Black Rock N Roll Royalty The New Black Rock N Roll Royalty The New Black Rock N Roll Royalty The New Black Rock N Roll Royalty

Ik bleef maar nieuwe designs bedenken haha. Ik vond het ontzettend leuk om hier mee te spelen. De zwarte lak is dekkend in twee laagjes, en de rode lak is eigenlijk in een laagje al bijna volledig dekkend. Dat is zeker een van de pluspunten van dit merk, je hebt maar een beetje nodig om een mooie manicure voor elkaar te krijgen.

Op mijn duim gebruikte ik de gouden vierkante studs op de zwarte lak, met de studs maakte ik op een hele simpele wijze een rechte lijn over het midden van mijn nagel. Mijn wijsvinger heeft alle kleuren, de basis is twee laagjes rood, dan een driehoek bij mijn nagelriem met de gouden glitterlak en een driehoek met de zwarte lak. De glitterlak had twee laagjes nodig, de zwarte 1. Op mijn middelvinger gebruikte ik weer de zwarte lak als basis, en met ronde swarovski achtige steentjes maakte ik een streep verticaal over mijn nagel, maar ik ging maar tot de helft. Naast deze zilveren zijn er ook zwarte ronde steentjes in het flesje met studs te vinden. Op mijn ringvinger maakte ik bijna dezelfde manicure als op mijn wijsvinger, alleen nu liet ik de gouden rand weg. Mijn pink heeft weer een zwarte basis gekregen en in plaats van horizontaal zoals op mijn duim, maakte ik een verticale lijn. Ook liet ik hier wat ruimte tussen de studs. Het vergt wat handigheid om ze netjes recht op je nagels te krijgen, ik slaagde er niet helemaal in zoals je ziet.

Voor het The New Black Rock N Roll Royalty setje betaal je €29,95 en hij is hier verkrijgbaar in hun eigen webshop.

36 Reacties aan “The New Black Rock N Roll Royalty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *