The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival

Hebben jullie al kennis gemaakt met een nieuw nagellakmerk genaamd The New Black? Ik wel! Ik heb o.a. een onwijs gaaf The New Black Subculture Contemporary Neons setje in huis, namelijk het Carnival setje.

The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival

The New Black is een van oorsprong Amerikaans merk en is sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Het is onder andere verkrijgbaar via hun eigen webshop. Het merk verkoopt geen losse nagellak zoals bijvoorbeeld Catrice of Essence, maar leuke (en originele!) setjes. En niet alleen ‘simpele’ nagellak, maar ook creatieve setjes voor nailart, met bijvoorbeeld studs. De set die ik op de bovenstaande foto draag is een Subculture Contemporary Neons, welke 2 nagellakjes bevat. In het geval van de set die ik heb, Carnival, een turqoise kleur met een mooie shimmer en een goude glitter.

The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival

Dit is de turqoise kleur. Als je goed kijkt zie je dat de lak een lichte glitter bevat. Dit zijn 3 dunne laagjes, waarmee de lak volledig dekt. Door de droogtijd werd ik aangenaam verrast, het lakje droogt een stuk sneller dan ik verwacht had.

The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival

Van de gouden glitterkleur heb ik geen volledige swatch, maar ik kan me goed voorstellen dat hij een paar laagjes nodig gaat hebben om volledig te dekken. Ik vond het leuk om hem als een soort gradient over de blauwe lak te doen, wat een erg leuk effect geeft. Je zou de gouden glitter ook als een accentnail kunnen dragen. De kleuren passen goed bij elkaar, lekker zomers!

Op de glazen flesjes staat alleen de naam van het merk, verder geen informatie. Op het stukje karton van de verpakking staat dat de lakjes 4ml bevatten, wat niet bijster veel is. Op de foto waar ik het flesje in mijn hand heb kun je ook zien dat het maar kleine flesjes zijn. Verder hebben de lakjes ook geen naam (of nummer!) wat jammer is, hierdoor herken je ze niet als je ze los in je stash hebt staan.

Het The New Black Subculture Contemporary Neons setje in Carnival is voor €13,95 verkrijgbaar in hun eigen webshop.

17 Reacties aan “The New Black Subculture Contemporary Neons Carnival”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  NOTD: The New Black Typhography Weekly Journal - Beauty 'n Spice | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *