The New Black Typhography Weekly Journal

Naast het Subculture Contemporary Neons setje wat ik jullie vorige week liet zien heb ik ook het The New Black Typhography Weekly Journal setje. In dit setje zit een rolletje (losse velletjes) papier met tekst, een beige lakje, topcoat en transfer solution. Maar wat kun je er nou precies mee?

The New Black Typograhpy Weekly Journal The New Black Typography Weekly Journal

Deze leuke nailart maken, en heel gemakkelijk. De set wordt geleverd met losse velletjes tekst, en dan geen saaie negatieve nieuwsartikelen. Nee er staan leuke woorden op, Dream, Passion en Happy bijvoorbeeld. Daarnaast ontvang je een topcoat, een basiskleur en de transfer vloeistof.

Het is heel simpel om te doen, je lakt je nagels met je basecoat en daarna de basiskleur die in het setje zit en deze laat je goed drogen! Niet ongeduldig zijn, dan beschadig je je lak. De lak die bij het setje zit droogt vrij snel, na 15 minuten was hij droog genoeg om de transfervloeistof op te smeren, een stukje van de “krant” erop te drukken en ongeveer 30 seconden goed vast te drukken. En daarom moest die basislak dus goed droog zijn, als deze niet droog is trek je hem kapot als je het velletje van je nagel af haalt. Tijdens de 30 seconden wachten moet je er voor zorgen dat je het velletje wat je op je nagels drukt niet verschuift, anders verschuift de tekst, dit kun je een beetje zien bij mijn ringvinger.

Het basislakje lakt fijn en blijft goed zitten, ik had na 3 dagen nog geen chips, maar heb hem toen verwisseld voor wat anders omdat ik het zat was.

Naast deze beige kleur zijn er nog 2 andere tinten verkrijgbaar in de Typography lijn. Een set is te koop in de webshop van The New Black en kost โ‚ฌ24,95.

21 Reacties aan “NOTD: The New Black Typhography Weekly Journal”

  1. Ik vind het effect heel leuk, maar van The New Black niet zo geslaagd. Ik krijg het beter voor elkaar met alcohol en een krant. Misschien een tip om ook eens te proberen?

    • Misschien had ik er bij moeten zetten dat dit mijn eerste keer journal-nails was ๐Ÿ˜‰ ik denk dat ik met alcohol hetzelfde resultaat bereik, ik zie van mensen met eenzelfde soort setje van the new black namelijk veel duidelijkere/mooiere resultaten ๐Ÿ™‚

  2. Wat ontzettend leuk! Ik was tot vandaag nog niet bekend met dit merk maar ik zie er vandaag voor de 2e keer zo’n leuk setje van. Dit is ook รฉcht iets voor mij. Ik ga eens kijken in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *