Aanstaande vrijdag is het alweer 14 februari, dus Valentijnsdag. Ik doe eigenlijk nooit wat met valentijn, maar wilde wel een leuke en simpele nailart op Beauty ’n Spice plaatsen, dus vandaag mijn Valentine Nails

valentine nails Valentine Nails

De nailart is erg simpel. Een van je nagels lak je met een afwijkende kleur, ik koos voor wit. Vervolgens laat je deze goed drogen, na een paar uur kun je een stukje plakband pakken, deze dubbel vouwen en er een half hartje uitknippen. Zorg ervoor dat het plakband niet heel goed meer plakt door hem een paar keer op je huid te plakken en eraf te halen en plaats hem vervolgens op je nagels. Ik koos een paars kleurtje van Teeez voor het hartje, en sponste deze erop. Ik heb de rondingen van het hartje nog een beetje bijgewerkt met een dun nail-art kwastje omdat ik ze net niet mooi rond genoeg vond, maar als je wat netter knipt dan ik hoef je dat niet te doen. Een topcoat erover, en klaar zijn je Valentine Nails! Simpel, maar wel erg leuk.

Hebben jullie een Valentijn dit jaar waarvoor je deze nailart wel op je nagels wilt maken?

8 Reacties aan “Valentine Nails”

  1. Ziet er erg leuk uit zeg! En het hartje is heel mooi gelukt, weet niet of ik dat zo goed zou kunnen – ik trek met de plakband altijd de nagellak van mijn nagels..

    • Je nagellak echt goed laten drogen! (Deze heeft zo’n 2u droogtijd gehad) en een paar keer het plakband op je huid plakken en er weer af halen, dan plakt hij niet meer zo intens en trek je niet zo snel de nagellak van je nagels.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Nails - Valentine Nails - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *