Herome Natural New Zealand

De laatste paar dagen komt het zonnetje steeds vaker tevoorschijn. Hoog tijd voor de lente dus! Herome speelt er goed in mee en komt met de W.I.C. by Herome Natural New Zealand collectie. Ik heb 3 kleurtjes uit deze collectie.

Herome Natural New Zealand

De kleuren die ik heb zijn van links naar rechts Tauranga, Dunedin en Rotorua. De kleuren zijn perfect voor de lente, pastelachtig en lekker vrolijk. Herome noemt ze dan ook catchy kleurlakken, en daar ben ik het helemaal mee eens.

Herome Natural New Zealand Tauranga

Als eerste Tauranga, een babyblauwe pastel lak met een crème finish. Mijn favoriet van de drie die ik heb. Met dit soort lakken heb ik vaak moeite, ze blijven streperig of dekken niet goed. Tauranga maakt het tegendeel waar. Met 2 laagjes was de lak al volledig dekkend en van een streperig effect heb ik geen last gehad. Ideaal.

Herome Natural New Zealand Dunedin

Dunedin is een peachy pink lak met een shimmer/metallic achtige finish. Niet helemaal mijn ding, zeker omdat hij ook niet echt bij mijn huidskleur staat. Het maakt me nog bleker dan ik al ben. De lak is wat minder dekkend dan Tauranga, hier had ik namelijk drie laagjes nodig.

Herome Natural New Zealand Rotorua

Rotorua is een lekker vrolijke gele kleur. Heerlijk nu het zonnetje begint te schijnen. Dit is net zoals Dunedin een lak met een shimmer/metallic achtige finish. Ik had problemen met het lakken op mijn ringvinger, op de een of andere manier bleef ik daar bij het derde laagje de onderste laag mee trekken. Op mijn andere vingers had ik nergens last van. Ik had dus drie lagen nodig om deze lak volledig dekken op mijn nagels te krijgen.

Naast de drie lakken die ik jullie vandaag heb laten zien zijn er nog 3 anderen, een ontzettend leuk mintgroen/blauw achtig kleurtje, een pastelpaars en een nude tint. Herome Natural New Zealand is op dit moment verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieen. Mocht je de nagellakken onverhoopt toch niet kunnen vinden, dan kun je ook op www.herome.com terecht. Voor een lak ben je €7,50 kwijt, en koop je er twee tegelijk dan betaal je €12,50.

13 Reacties aan “W.I.C. by Herome Natural New Zealand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *