Een paar dagen terug vond je hier al een review over de mono eyeshadows van W7. Vandaag laat ik jullie een look zien. Normaal gesproken ben ik zoals ik al wel vaker gezegd heb meer van de nude looks, maar ik vind het altijd leuk om een beetje te experimenteren. Met W7’s Atlantis en de grijze en off white Catrice mono uit de post van gisteren. Ik vind blauwe oogschaduw altijd een beetje lastig. Vaak vloeken ze ook nog eens een beetje bij mijn groene ogen. Atlantis doet dit gelukkig niet en ik ben dan ook tevreden over het resultaat. Deze look droeg ik overdag tijdens het shoppen en ’s avonds naar de verjaardag van mijn nichtje.

De rest van mijn makeup is lekker simpel zodat mijn ogen het aandachtspunt zijn. De lipstick is in een korte tijd mijn favoriet geworden. Hij is van de Catrice moisture collectie en gaat dus helaas uit het assortiment.

5 Reacties aan “W7 & Catrice: Look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *