Watercolor Nails

Naar deze nailart kan ik blijven kijken. Het lijkt wel of ik met waterverf/aquarel op mijn nagels heb zitten kliederen, vandaar ook de titel Watercolor Nails. Iedere nagel heeft een ander design, maar het is toch een geheel. I like!

Watercolor nails watercolor nails watercolor nails Watercolor nails

Het mooie is, deze watercolor nails zijn super makkelijk om te maken! Ik gebruikte kleurtjes van The New Black, omdat die in de buurt lagen. Je kunt dit doen met iedere lak die je maar wilt. Het effect vind ik persoonlijk het mooiste met pastelkleurtjes. Lak je nagel in een basiskleur (ik gebruikte een milky witte kleur), plaats een paar druppels van de verschillende kleuren die je wilt gebruiken (ik gebruikte een mint, paarse en lichtroze kleur) en pak een plastic zakje en duw deze erop. Beweeg een klein beetje heen en weer, men de kleuren iets maar zorg dat je wel iedere kleur blijft zien. Het belangrijkste is dat je er voor zorgt dat de druppels groot genoeg zijn. Dit is even oefenen en proberen. En zorg ervoor dat je basislak helemaal droog is. Is dit niet het geval, dan kan het zomaar zijn dat je deze meetrekt. Het plastic van het zakje blijft namelijk snel aan je nagels plakken. En dat is het, hierna hoef je alleen nog maar een topcoat te lakken, waardoor het geheel mooi glad en strak getrokken wordt.

Het is een kliederboel en je zult een clean-up moeten doen, maar ik vind het effect wat het op je nagels geeft de kliederzooi meer dan waard!

Met welke kleuren zou jij deze nailart maken?

9 Reacties aan “Watercolor nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *