Afgelopen dagen is het erg rustig geweest op Beauty ’n Spice. Waarom? De meeste zullen het waarschijnlijk wel kunnen raden, want inderdaad, de scholen zijn weer begonnen. En voor mij is dat niet weer een aantal dagen in de week naar school om lessen te volgen. Nee voor mij is dat 40 uur in de week op kantoor zitten om af te studeren.

Komende 20 weken ben ik dus heel hard bezig met het schrijven van een soort van scriptie en het bedenken en uitwerken van een beroepsproduct. Hopelijk ben ik eind januari dan officieel afgestudeerd en mag ik mijzelf een afgestudeerd CMD’er noemen. Spannend! Ik heb mijn eerste twee weken inmiddels achter de rug. De eerste week had ik in de vakantie vooruit geschreven, en het plan was eigenlijk om in het weekend of in de avonden de artikelen voor afgelopen week te schrijven. Dat liep allemaal wat anders, want ik was echt kapot na 40 uur werken. Inmiddels ben ik dus een beetje gewend en ga ik proberen het bloggen weer op te pakken. Hopelijk komt er om de dag, zoals ik eigenlijk altijd probeer, een artikel online, maar ik durf niks te beloven. Volgen via Bloglovin’ is natuurlijk ideaal, je mist geen artikel, want in je overzicht krijg je te zien als er weer een artikel online staat!

Morgen komt er sowieso weer een beauty artikel online, dus zie ik je morgen weer?

2 Reacties aan “Well hello there”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *