Van Suzanne moest ik een what’s on it’s way maken. Nou here it is. Ik koop natuurlijk niet alleen maar beauty via internet, dus je ziet een jeans (€19,95) uit de H&M online shop, evenals de ketting (€4,95). In de kleur blauw van de steen van deze ketting heb ik heel veel sieraden, armbandjes, oorbellen, zelfs een horloge maar een ketting ontbrak nog. Toen ik deze zag kwam hij dan ook snel in mijn winkelwagentje, in eerste instantie samen met bijpassende armband. Maar deze is 20cm lang, en ik heb smalle polsen en handen dus ik weet bijna zeker dat ik hem dan zo van mijn arm af kan schuiven. Die haalde ik dus achteraf nog uit de bestelling.

Verder heb ik een bestelling bij Zoeva geplaatst. Ik ben niet helemaal tevreden over mijn kwasten van Sigma, zeker niet over de poederkwast. Die haart ontzettend uit en iedere keer als je poeder aan brengt je gezicht (en decolleté en kleding) te moeten plukken van de losgelaten haren.. Tijd voor een nieuwe dus. Ik bestelde de 106 Powder (€8,20) van Zoeva. Ik heb ook veel goede verhalen over de 104 Buffer (€8,20) gehoord en een buffer zat nog niet in mijn kwastencollectie dus deze heb ik ook in mijn mandje gegooid. Verder kocht ik een lip crayon in de kleur Vintage (€4,20) en twee Graphic Eye Pencils in de kleuren NYX (zwart) en Nightwalker (blauw/groen) (€4,20).

Over de producten van Zoeva.de kunnen jullie natuurlijk een review verwachten als ze binnen komen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd. Hebben jullie nog pakketjes onderweg? En hebben jullie ervaring met Zoeva.de producten?

11 Reacties aan “What’s on it’s way”

  1. Die broek is onwijs mooi. En een hele aparte ketting! Ben super benieuwd hoe die broek je staat 😀 Maybe toch een OOTD maken ;)?

  2. Mooie spulletjes!

    Ik ben altijd zo ongeduldig als ik ergens op moet wachten, sprong gister de hele tijd al op toen de bel ging! En nu ben ik dus weeer aan het wachten 🙁 IK WIL MIJN ELF BESTELLING, NU!!! (A)

Trackbacks/Pingbacks

  1.  New in: Zoeva.de bestelling | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *