Een nieuwe layout moet natuurlijk gevierd worden, en ik heb hier al een tijdje een GOSH Holographic voor een winactie liggen. Het is hoog tijd dat deze er eens uit gaat. Zeker met het weer van afgelopen zaterdag en vandaag, lekker zonnig, komt deze nagellak tot zijn recht. Door de zonnestralen lichten de holografische delen mooi op. Zoek voor de gein eens op Google Afbeeldingen naar GOSH Holographic en je snapt gelijk waarom deze lak zo geliefd is.

En vandaag kun jij hem winnen! Meedoen is heel simpel:
1: Laat een comment achter met daarin waarom jij deze lak zo graag wilt winnen, en laat een geldig emailadres achter zodat ik je kan mailen mocht je winnen. (verplicht)
2: Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’ en dat je deze post liked. Dit kan heel makkelijk door de knop onderaan deze post.
3: Je zou natuurlijk een ander ook de kans kunnen geven deze geweldige lak te winnen, tweet dan “Ik wil GOSH Holographic winnen bij – http://www.beautynspice.nl #beautynspice” of schrijf een blogpost/whatever you want.

And that’s all! Alleen nummertje 1 is verplicht, de rest is optioneel maar je maakt mij blij als je het doet πŸ˜‰ De winactie loopt vanaf vandaag, woensdag 6 april tot en met woensdag 20 april. Dat is over twee weken.Β  De winnares wordt getrokken door middel van random.org en ontvangt vanzelf bericht.

95 Reacties aan “Winnen: GOSH Holographic”

 1. Leuk leuk leuk! Waarom ik moet winnen? Uhhmmm nou…: Cuz’ i wanna know what all the fuzz is about! Ik heb de Gosh Holographic zelfs nog niet in mijn handjes gehad! >_<

 2. JA, JA, JA, FOR THE LOVE OF GOD JAAAA <3
  Ik wil al zooo graag een holo lakje, maar denk maar niet dat die hier te vinden is. Er gaat niets boven Groningen, maar Gosh holographic gaat ze overduidelijk boven de pet. Nergens is het lakje te vinden, in de stad Groningen niet, in Uithuizen niet, geen enkele kruidvat heeft Gosh holographic. En dan gaat hij ook nog eens uit de collectie! Groningen, je hebt mijn hart gebroken..

 3. HEBBENHEBBENHEBBENHEBBENHEBBEN!

  Gefeliciteerd met je nieuwe layout!

  Waarom ik deze MOET winnen? Ik heb hem al duizenden keren gezien op internet, ik word jaloers, ik kan hem nergens vinden.. Hij is zo supermooi, en ik, als nail-addict, kan hem toch niet missen in mijn stash?
  Het zou heel leuk zijn als ik hem won, dat word dan mijn eerste holografische lakje, als ik ‘m win natuurlijk he.

  Dit is toch de tweede keer dat je een gosh holographic weggeeft? Toen deed ik ook al mee.

  Nou ja, veel succes met je drukke weken(als je die nog hebt), Doeidoei,

  xxxFay

  • Dat klopt! Als openingswinactie had ik ook een GOSH Holographic πŸ™‚ Die is toen naar Sharon van Uniquestyle.nl gegaan πŸ™‚ En dankjewel!

 4. Ooh super leuk dit πŸ™‚ ik zou hem willen winnen omdat het lakje erg mooi is en hij bijna nergens meer te krijgen is haha ^^ volg je ook op bloglovin!

 5. Wat een leuke en mooie lay-out!

  En wow, wat een leuke winactie! En een supermooi lakje! Ik doe zeker mee, omdat ik nog niets vanGosh heb, ze verkopen het hier niet en als ze dat wel zouden doen, ik niet fatsoenlijk het kruidvat in kan (rolstoel). En het zou mijn eerste holo worden, zou helemaal super zijn!

  Volg je al langer via bloglovin en heb de post geliked. Ik heb ook voor je getwitterd:
  http://twitter.com/#!/Leon10eke/status/55697487712878592

  Succes met je winactie!

 6. Leuk, ik doe mee! Ik wil hem graag winnen omdat ik al heel veel artikels heb gelezen over holografische lakjes, maar ik ze nog nooit in real life heb gezien of geprobeerd.
  Ik volg je op Bloglovin & ik heb het bericht geliked.
  xxx

 7. nou ik wil deze lak héééél graag winnen, omdat ik dus zo stom ben geweest hem niet te kopen toen ie er nog was. ik dacht: er komen nog zoveel holo’s, ik kies tegen die tijd wel de mooiste uit. maar nu ben ik bang dat dit toch wel één van de mooiste is, en nu is ie uit het assortiment. sowieso vind ik holo’s echt de mooiste nagellak die er is! wauw!

  ook volg ik je vanaf nu en heb ik geliked!

  fingers crossed ;)!

 8. Yay!! Gosh Holographic <3 !

  Okee, waarom ik deze wil winnen?
  Hij is drop-dead gorgeous. Ik hou van shiny dingen, ik ben net een ekster :$ En deze nagellak is zeker lekker glimmend! Bovendien zou dit mijn eerste echte holo zijn!
  Ik wil deze eigenlijk al heel lang, maar mijn kruidvat had 'm nooit…en om er nou op ebay bakken met geld aan uit te geven? Bakken die ik technisch gezien niet heb…en als ik ze heb moet sparen… Kortom: Ik wil deze heel heel heeeeel graag!!!

  Ik volg je via bloglovin en twitter en heb het berichtje getweet. Ik heb de post natuurlijk ook geliked.

  Mijn tweet:

  http://twitter.com/#!/Words_of_Beauty/status/55716737433354240

  Nu ga ik duimen en al mijn gelukspoppetjes, armbandjes etc opzoeken!

  XxX RenΓ©e

 9. Wauw, deze lak wil ik echt al heel lang! Ik heb al op diverse blogs de swatches gezien en ik ben verliefd! <3 Maar helaas heb ik nog nergens zo'n lakje kunnen vinden. πŸ™

 10. die zou ik echt heel graag wilen winnen!
  waarom: omdat ik hem al heel lang graag wil, maar het maar neit lukt om er aan te komen. bij mijn in mijn woonplaats (en alles wat berijkbaar is in de buurt) heeft hij gewoon nooit in de collectie gezeten. en iedere keer als ik dan eens wat verder weg ging was hij natuurlijk net uitverkocht..

 11. wat leuk! ik wil hem heel graag winnen omdat ik deze lak nergens kon/kan vinden.. echt geweldigggg! ik het geliked @bloglovin en volg je! xxx

 12. Super, ik volg je! Waarom ik wil winnen? Ik zag laatst een holografisch lakje op een blog voorbij komen en had er nooit over nagedacht hoe mooi het er eigenlijk uit zien, echt super! En vooral met deze heerlijke lentezon (als het weer een beetje mee zit), ik denk dat mijn zusje ook gelijk van het lakje gebruik gaat maken haha.

 13. Hee!
  Superleukk!!!
  Het is echt een supermooi lakje!
  Waarom ik hem MOET hebben??
  Omdat ik een erg kleine nagellak stash heb, en hem heel graag wil uitbreiden!
  Dit lakje zal ik dan ook met open armen ontvangen! πŸ˜‰
  Ik heb niet zoveel lakjes, dus ik zal hem zeker veel dragen!
  Zag hem een tijdje terug maar heb hem niet meegenomen. En ik heb er spijt van, want ik kan hem nu niet meer vinden.
  Ik volg je op bloglovin en heb de post geliked.
  Xxx Femke B

 14. Ik doe meeee!
  Waarom ik dit wil winnen?
  Hij is prachtig! πŸ™‚
  En inderdaad is het geweldig als de zon erop schijnt..
  LAAT DE ZON MAAR KOMEN!
  liefs,
  Liss

 15. Heey!
  je hebt een leuke site even als eerste! en je maakt leuke foto’s, dat vind ik zelf echt een grote afknapper als het webcam foto’s zijn. dat heb je mooi voor elkaar! en je schrijfstijl is ook leuk.
  superleuke winactie! en mega makkelijk! je bent echt te lief!
  nou snap ik niet helemaal waarom je moet uitleggen dat je dit nagellakje in je stash wilt hebben! bedoel, wie wilt er geen holographic lakje! ik heb zelf er nog geen en ben al wel enthousiast gemaakt door alle lovende blogs! daarom vind ik het nu extra leuk dat je een winactie houd! ik volg je op bloglovin en like dit bericht!
  heel veel succes met het uitzoeken!
  liefs, Romy

 16. Toen ik de foto’s op google zag was ik op slag verliefd. Een nagellak met een effect als deze, dat is gewoon de hemel. Die moet ik hebben! Met dit heerlijke weer en veel zon zal het idd helemÑÑl fantastisch zijn! Ik doe meeeeee!:)

 17. Ik doe mee :D! Ik heb hem overal gezocht maar nog nergens gevonden :(. Ik heb ondertussen al 5 kruidvatten onderzocht πŸ˜› Dus ja ik zou hem graag willen hebben ^^!!

  Verder heb ik je geliked, super handig die knop!

 18. Hoi!

  ik zou graag willen winnen omdat ik graag een holografisch lakje wil proberen! Ik heb al op vele blogs revieuws gezien van holografische lakjes en ik vind dat er toch zo leuk uitzien! Ik wil dat zelf ook!!! Die kleur vind ik trouwens echt GEWELDIG! I love it!!!

  Ik volg je op bloglovin en ik heb ook geliked!

  Groetjes!!!

 19. Ik heb je blog vandaag ontdekt via een andere blog haha en ik volg je nu ook via Bloglovin. Ik wil heel graag dit lakje winnen, omdat ik ‘m al een tijdje wil en hij uit de schappen is! Ik hou er heel erg van om onder het zonnetje te zitten en ik denk dat deze dan heel mooi zou schitteren.

 20. Sinds kort ben ik mijn nagellak stash aan het opbouwen, het schiet al aardig op, maar zo’n mooie nagellak kan natuurlijk niet ontbreken! heb al in meerdere filialen gekeken, maar niet te vinden…..
  Leuke winactie!
  Groetjes Linda

 21. Aa wat een leuke win actie! Waarom ik dit lakje moet winnen, umm *schaam* ik als nagellakfreak heb nog geen een lakje van Gosh. Dit zou mijn eerste en dan zeker niet mijn laatste zijn! =D

 22. Oeh nice!! πŸ˜€
  Ik ben al een paar keer op zoek geweest naar deze nagellak, heb in alle Kruidvat filialen gekeken die ze hier in de stad hebben, maar helaas verkopen ze ‘Holographic’ niet hier. πŸ™
  Ik doe dus mee, want het lijkt me super om dit lakje te winnen, juist omdat hij nog op mijn wishlist staat! πŸ˜€
  Ik heb je post ‘ge-liked’ op Bloglovin’ en ik heb een tweet geplaatst op Twitter: http://twitter.com/#!/LovelystuffNL/status/56361362196140033

 23. OMG DIT IS LEEUK! Ik doe uiteraard mee want ik wil deze heel graag winnen! Waarom? Omdat ik dit een super leuk lakje vind en heel graag iets wil proberen van gosh en ik heb een zwak voor Holographic. En ik draag veel zilvere nagellak. En ik wil deze al super lang! Jammer genoeg heb ik dit lakje nog nergens gezien dus dit is echt dΓ© kans voor mij! Ik zou echt helemaal happy zijn als ik dit lakje zou winnen. En aangezien het steeds lekkerder weer wordt is dit natuurlijk nog mooier! Ik volg je en heb dit bericht geliked. De layout is echt super mooi trouwens, mijn complimenten! En super lief dat je zo’n winactie houdt. Liefs Kelly

 24. Wow, dit is echt een heel mooi lakje ^^ Ik heb hem overal op het internet al voorbij zien komen en steeds verlang ik meer naar dit lakje. Zelf wil ik hem wel graag maar hij is me net ietsje te duur dus, dat is denk ik mijn reden. Ik volg je op BlogLovin’ en heb m’n email adres ingevuld dus dat wat het πŸ˜€

  ‘xx

 25. Ik doe mee! En waarom ik dit lakje wil winnen? Simpel haha aangezien ik er OVERAL over lees (dit maakt me nogal gretig) maar kan ik hem NERGENS vinden. πŸ˜€

 26. Ik wil dit lakje graag winnen omdat mijn kruidvat alle mooie gosh lakjes (rainbow, green hawaii, holographic)niet verkoopt… =( en dit mijn kans is om er toch een in handen te krijgen.

 27. Ik doe mee,, Waarom?? Nou omdat ik hem gewoon moet hebbe, hebbe hebbe!! Heb in zoveel verschillende kruidvats gekeken, je zal me voor gek verklaren… πŸ˜‰ En ik heb al aan zo veel verschillende winacties meegedaan waar je deze gweldige lak kon winnen, maar tevergeefs… Dus nu een nieuwe kans! Trouwens ben een trouwe lezer, hele leuke blog! ga zo door!
  xxx

 28. OMG omg wat een gave winactie!
  Oke er doen er al een hele hoop mee dus kans van 0,0001 dat ik win maar okΓ©… hij is zo mooi dat ik het gokje wel moet wagen!
  Ik zou deze dolgraag willen winnen omdat ik serieus nog niet één holo lakje heb, en dat kan echt niet als trotse beautyblog-bezitter!
  Heb hem geliked op bloglovin, en natuurlijk ook eventjes erover getweet; http://twitter.com/#!/Beautyill/status/56451328297271296 (@Beautyilll)
  Ga serieus Γ©cht duimen dat ik win :$

 29. Ooh dit lakje wil ik zo onwijs graag.
  Ik heb al 1 hololakje van herome en ben er helemaal verliefd op.
  Dit lakje wil ik ook al een tijdje, maar je kunt hem alleen niet meer in de winkels kopen. En daarbij is hij ook best prijzig.
  Dit lakje moet ik gewoon nog aan mn collectie toevoegen. Hoe dan ook.
  Fantastisch lakje <3

 30. Telkens als ik dat rood Kruidvat logo in het vizier krijg, duik ik de winkel in om snel het GOSH schap af te scannen op zoek naar, jawel, Holographic! Tot nu toe zonder resultaat helaas, ik heb zelfs een seconde erover nagedacht om hem stiekem uit andersmans mandje te vissen.. De nood is hoog, dus ik ga heel hard duimen dat ik dit prachtige lakje mag winnen! Ben geen twitteraar, maar heb deze post wel geliked!

 31. Wat een supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer leuke winactie!
  Natuurlijk doe ik mee. πŸ˜€

  Ik zou deze nagellak heel,heel graag willen winnen,omdat:
  1.Ik deze nagellak heel graag wou maar toen ik hem wou gaan kopen was hij gelijk al uitverkocht:(
  2.Ik heb nog geen holographic nagellakje.
  3.Ik heb al weleens meegedaan aan een winactie om een holo lakje te winnen, maar ik heb geen 1x gewonnen.
  Ik hoop dus dat ik het lakje nu win.

  Ik volgde je op bloglovin en heb dit bericht geliked.

  Liefs,
  Anna

 32. Ik wil supergraag winnen omdat ik het lakje super vind!
  Zoooo ongelooflijk dom dat ik hem niet heb gekocht…
  Ik ben nu al heel erg lang aan het zoeken ernaar…
  Het lijkt me super om hem te winnen!

  Liefs,
  Rachelle

 33. Ik doe mee!
  En dat iiiis omdat… ik holo nagelakjes overal zie, en ze zien er supertof uit! Alleen heb ik er zelf nog geen!
  Ik heb eigenlijk helemaal geen spulletjes van Gosh daarom ben ik ook benieuwd naar het merk zelf! πŸ™‚

 34. Ik wil sowieso graag winnen omdat ik net begonnen ben met de ‘nagellak obsessie’ πŸ™‚ Heb al een aantal dingetjes geshopt waaronder een stempelaar, stickertjes en verschillende soorten lakjes. Deze zou ik dus heel erg leuk vinden, ook om het effect!
  Sinds vandaag volg ik je toevallig op Bloglovin en heb ook geliked op de post πŸ˜‰

 35. Ik zou graag de Holographic nagellak willen winnen, omdat het een super mooi effect geef op je nagels. Het is anders dan normaal zilver of grijs. Ik zocht het al een tijdje.
  Mocht ik het niet winnen weet ik dat ik het bij Gosh kan kopen! =]
  heb je ook gehoord van crack nagellak? Weet je misschien van welk merk ik dat kan kopen?
  xoxo. June
  june_that_girl@hotmail.com

 36. wat leuk!!
  Ik doe mee! Ik wil dit lakje zo graag winnen omdat ik nog geen enkel holo lakje heb, maar ze wel echt geweldig vind (vooral deze, ghehe)
  Ik volg je ook op bloglovin’ en heb deze post geliked !
  X!

 37. Ik doe mee, ik wil deze nagellak supergraag winnen omdat ik nooit kan kiezen welke kleur nagellak ik op moet doen, en deze nagellak bevat alle kleuren dus dan is dat probleem mooi opgelost.
  x

 38. ik doe mee,
  waarom….. ik schaam me diep, maar zlefs na allle positive reacties op de gosh lakjes heb ik er geen 1 in mijn collectie.
  word dus wel eens tijd!
  ik volg je op blogloving (sinds vandaag)
  kwam via een andere blogger op jou site,
  geen spijt van dat ik het aangeklikt heb.
  jeetje wat een mooie foto’s maak jij
  ga zo door!!!
  ik blijf je zeker volgen

 39. heey heey,
  heb je site net pas ontdekt, je schrijft super leuk!
  maar meteen meedoen aan deze leuke winactie πŸ˜‰ ik houd van nagellak, en dit kleurtje vindt ik erg leuk, ik wilde hem sowieso al kopen, maar kon hem nergens vinden bij onze kruidvat…

  groetjes,
  Sammy

 40. Ik doe zeker mee met deze actie! Ben al een hele tijd op zoek naar dit lakje en baal ook enorm dat deze uit het assortiment is!!
  Heb wel andere holografische lakjes geprobeerd, maar deze zien er echt niet zo uit als de swatches van dit lakje. Het effect van deze is 10 malen mooier, zo lijkt het..
  Ohh ik kan niet wachten om dit lakje in mijn armen te sluiten en hem te verenigen bij mijn andere Gosh lakjes ^-^..

 41. Waauw! Wat een leuke winactie! πŸ™‚
  Ik wil deze holo nagellak heel graag winnen, ik heb hem nog niet eens gezien want het holo lakje is bij mij in de Kruidvat niet eens geweest!:(
  Never dus! Vandaar dat ik hem zo graag wil!

  Liefs, Nannick.

 42. … redenen waarom ik dit lakje wil winnen…
  1. Omdat Gosh mijn favoriete merk is
  2. Omdat ik nog geen holografische nagellak heb
  3. Omdat er in de winkel in mijn dorp geen uitgebreide collecties van Gosh zijn
  4. Omdat mijn budget meestal snel leeg is ; )
  5. Omdat hij supermooi is
  6. Omdat het opvalt en het mooi is
  7. Omdat ik ‘m eigenlijk gewoon ook wil hebben omdat ik een nail addict ben
  8. Omdat ik echt niet zonder kan met een nagellakblog ;$
  9. Omdat ik je ge liked heb ;$
  10. En natuurlijk omdat jij ‘m weggeeft!

 43. Ik wil deze nagellak echt heeeel graag winnen!!
  ik wil deze nagellak al een tijdje maar nu is de nagellak uit het assortiment πŸ™
  dus deze kans om die nagellak als nog te krijgen, grijp ik natuurlijk ook!!

  ik heb de tweet op twitter gezet en ik volg je ook via twitter…:
  http://twitter.com/#!/FashionInes

  en ik volg je blog ook via bloglovin!

  Xxx Ines

 44. Ik doe mee! Ik wil deze nagellak graag winnen omdat ie hier in de buurt nergens te koop is! En omdat ik geen nagellak meer mag kopen van mijn vriendje. πŸ˜‰

 45. Ik wil hem graag winnen natuurlijk. πŸ˜€ Omdat ik al maanden op zoek naar dit lakje ben, en er laatst pas achter ben gekomen dat ‘ie niet meer verkrijgbaar is. :p

 46. jaa, die wil ikk πŸ˜€
  Omdat ik’m sinds een artikel al heel lang aan het lemmen ben maar hij helaas uit het assortiment is en ik niet zou weten welk merk er een dupe van heeft (:

 47. Super leuke blog, heb je blog gevonden omdat ik op internet op zoek was naar dit holo lakje van Gosh.

  Sinds een tijdje ben ik echt nagellak verslaafd en toen ontdekte ik op een andere blog deze holographic lak. Liefde op het eerste gezicht was het, alleen het bemachtigen van het lakje is lastiger dan ik dacht. Ik ben al naar tientallen winkels geweest in heel nederland en duitsland en het lakje is gewoon nergens verkrijgbaar. 9 van de 10 keer is hij uitverkocht of de winkels verkopen geen Gosh. Daarom zou ik dit lakje heel graag willen winnen, vooral omdat hij nu uit de handel gaat.

 48. Super leuke winactie!
  Ik wil deze graag winnen omdat ik al heel lang een holographic lakje wil maar ik er nooit een heb kunnen vinden, dus het zou super gaaf zijn om deze aan mijn nagellak stash toe te voegen πŸ™‚

 49. Hoi,

  Waarom ik de gosh holographic graag wil winnen? Allereerst omdat het HET lakje van alle lakjes is, in mijn ogen. Ten tweede omdat het zooooo ontzettend moeilijk is om eraan te komen. Ik heb iedere kruidvat in zuid-nederland al afgespeurd inclusief marktplaats, maar nog steeds zonder resultaat. En dat terwijl ik al maanden de fix base van Gosh heb liggen voor het geval dat ik de holo nog ergens vind.

  Ik hoop echt ontzettend hard dat ik hem win want dan kan ik mijn eindeloze zoekactie eindelijk opgeven. Ik vind het zo’n prachtig lakje.

  Mag ik vragen waar je deze lakjes hebt gevonden en of je misschien weet waar ze er nog hebben?
  Ik ben desperate (a) haha

  liefs

  Caro

 50. Ah! Ik doe mee! Waarom ik hem moet winnen? Hij staat vast heel mooi bij al m’n andere lakjes, en aangezien ik op dit moment met een lichte hersenschudding loop is het misschien ook wel ene klein verzachtertje. hihi

 51. Ik doe mee,
  why? nou omdat ik altijd al gosh nagellakje wilde hebben maar altijd te blut ben om te komen, shame on me
  ik heb je geliked (:

 52. Ik heb zooo veel goeds gehoord over deze lak!
  Ik heb al een Gosh lakje in mijn bezit, en ben er super tevreden mee!
  Ik hoop dat ik hem win
  xxx

 53. Leuke winactie, ik doe mee (:

  Ik volg je op bloglovin, en ik heb deze post geliked. Mijn email is harriette__@hotmail.com en ik heb de tweet geretweet; http://twitter.com/#!/sweetlive95/status/57902113149288449

  Waarom ik zo graag deze nagellak zou willen winnen is omdat hij zo mooi is, heel veel mensen schrijven er positieve reviews over, en daarom zou ik hem ook graag willen hebben. Omdat mijn beurs tegenwoordig niet echt lief is tegen mij, haha, heb ik dus niet veel geld te besteden, en koop ik liever dingen die ‘echt nodig’ zijn. Het zou heel leuk zijn als ik deze nagellak win.

  Liefs, Harriette.

 54. Mijn beste vriendin wilde dit lakje echt heel graag hebben en heeft hem een keertje op gedaan bij een kennis – ze is sindsdien verliefd.
  Ze heeft me iedere Kruidvat in gesleurd om te kijken of ze hem daar hebben, maar tevergeefs.
  Het zou dus echt fantastisch zijn als ik hem hier kon winnen en haar blij zou kunnen maken met de holografische nagellak waar ze al weken over praat. (:

 55. Mooie layout!! πŸ™‚
  Ik zoek al heel lang naar dit lakje! Ik heb ooit een swatch ervan gezien en ik was helemaal verliefd!!
  Ik ren altijd even de kruidvat(ten) binnen om te kijken of ze hem hebben helaas heb ik hem nog niet gevonden πŸ™
  Ik ben echt heel erg fan van Gosh nagellakjes!! Ze zijn mooi en werken goed! (ik heb er nu 5 en ben tevreden!!)
  Ik heb jammer genoeg nog geen (echte) holo lakjes, daar bal ik wel echt van maar vaak vind ik ze toch niet holo genoeg maar dat is met deze niet zo!

 56. ik zou deze lak graag willen winnen omdat……..
  ik altijd bij de schap van GOSH sta te stare wanneer nou eindelyk die hologrfishe lak er tussen ligt ik kom uit een klein dorpje en daar hebben se niet van die grote assortimenten dus daarom zou ik die EGT HEEL GRAAG WILLEN πŸ˜€

 57. Ik doe mee!

  Ik wil heel graag deze lak winnen, omdat elke keer als ik in de winkel kijk, hij gewoon uitverkocht is. Heb het al bij 3 kruidvats geprobeerd. Reserveren willen ze niet πŸ™

  Succes iedereen!

 58. Ik zou graag dit super gave nagellakje willen winnen omdat hij simpelweg gewoon prachtig is. Net als velen anderen ben ik al superlang opzoek maar tot nu toe nog niet gevonden. Hopelijk win ik hem πŸ™‚

  Ik heb geen twitter enz. maar ik ga vanaf nu wel je blog volgen. Echt superlief dat je zo’n leuke winactie houdt.

  Succes met je blog. x

 59. Ik doe mee! πŸ˜€ Hij lijkt me echt suuupermooi en ik kan ‘m helaas nergens vinden bij de kruidvat filialen in de buurt.. Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked!

 60. Ik doe ook mee!!! πŸ™‚
  Waarom? Omdat ik nog nooit een holo-lakje heb gehad, maar ik deze van Gosh echt prachtig vind!! Jammer dat hij uit de handel gaat πŸ™ extra meer redenen waarom ik hoop te winnen

 61. Ik wil deze nagellak graag winnen omdat hij NERGENS meer te koop is, en ik altijd weer verliefd word op dit lakje als ik hem voorbij zie komen op blogs (: !

 62. Ik doe mee,
  ik zou dit lakje graag willen winnen, omdat ik hem nooit ergens kan vinden in de winkels. Ook heb ik gezocht op het internet en is dit lakje van Gosh moeilijk verkrijgbaar dit lijkt mij dus een goede mogelijkheid om dit lakje te winnen.

  Ik hoop dat ik word uitgekozen!

  liefs.

 63. Hoi hoi,

  Wij zijn 4 gezellige meiden in een studentenhuis en allemaal compleet nagellakverslaafd. Het lijkt ons super om dit lakje te winnen aangezien geen van ons allen deze holo in zijn bezit heeft, en laten we eerlijk zijn…een beetje nagellak-addict moet deze superlak toch wel in haar bezit hebben.

  liefs Marjo

 64. Woow!! Ik hoor zoveel mooie verhalen over deze nagellak maar overal bij ons in de buurt is hij weg:(
  Dus ik wil hem heel erg graag winnen.
  En ik heb best wel veel nagellakjes en ik ben verzot op nagellakjes. als je fan bent ervan moet je deze eigenlijk wel hebben.

  Liefs Jolien

 65. Wat een leuke winactie! Aan alle reacties te zien is het lakje errrrrug gewild, zo ook door mij haha!

  Al geef ik het een kleine kans dat ik win, ik kan het niet over mn hart verkrijgen om niet mee te doen.

 66. Ik doe mee voor mijn vriendin. Ze is al heel erg lang op zoek naar deze lak en ik zou haar er ontzettend blij mee maken.

 67. Ik zou deze echt héél graag willen winnen omdat hij in alle Kruidvat winkels waar ik al geweest ben gewoon weg is, en tot overmaat van ramp is de nieuwe Essence holographic collectie (met holographic nagellak) Γ³Γ³k nergens te vinden. In need for some holographic dus πŸ™‚

Trackbacks/Pingbacks

 1.  GOSH Holographic winactie | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *