Van de week is de GOSH winactie afgelopen. Voor de mensen die mij niet op twitter volgen. Sharon is de winnares van deze winactie. Er deden in totaal 59 entries mee, waarvan er een paar dubbel waren door de extra entry die je kreeg als je er over tweette.

Ik vind het zo leuk om give-aways te doen dat ik er weer eentje heb. Hello Kitty en nagellakfans opgelet, het is namelijk plate M71, met het Hello Kitty hoofdje. Het is geen officiele Konadplate voor zover ik weet, maar werkt daarom niet minder goed. De plate is nieuw, hij lijkt op de foto beschadigd, maar dit is door de post vanaf China. Er zit nog een laagje beschermfolie op die je er eerst af moet halen voordat je ermee aan de slag kunt.

Wil jij winnen? Laat dan een comment achter. Ik zou het leuk vinden als je “Ik wil de Hello Kitty konad plate winnen op @beautynspice – http://bit.ly/eWaRLC” tweet. Dit is niet verplicht.

De winactie loopt tot zaterdag 5 maart, 2 weken vanaf nu dus.

23 Reacties aan “Winnen: Hello Kitty Plate”

 1. Ik wil heeeeeeeeeeeeeeel graag meedoen. Jij hebt van die leuke winacties. Bedankt daarvoor!

  fay

 2. Hello Kitty en ik is liefde!!!!!
  Dus ik doe heel graag mee. 😀 Ben al eeuwen op zoek naar deze imageplate!

 3. Ik zou als Hello Kitty lover heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag willen winnen 😉

 4. leuk! maar ik ben geen hello kitty lover, dus laat het aan me voorbij gaan! iemand anders zou er meer plezier van hebben :) succes allemaal!

 5. Ahhh die wil ik winnen! Mijn oppaskindje van bijna 4 is helemaal weg van Hello Kitty en dan kan ik mooi d’r nageltjes doen 😀

 6. Ik doe ook mee. Ik zou heel graag willen winnen.
  Deze Hello Kitty plate is suuuuuper cute!!!!!!!

 7. Ik heb hem zelf al dus hoef hem NIET te winnen, gun een ander een kans. Maar heb je wel geretweet 😉
  Suc6 iedereen :)

 8. Ik doe mee! Aahh die wil ik echt heel graag winnen!! ^_^ ik heb t bericht ook getweet, m’n twitter naam is ‘evelien1987′ en ben je ook nog gaan volgen!!! Liefss

 9. Kim Kusters

  Ooooh geweldig!!! Heb toevallig een starterpakket gekocht en heb al druk zitten stempelen, maar de plate die ik heb haaaaalt het niet bij deze! Deze is echt cute!! I love Kitty 😉
  (Ohja…heb geretweet hoor!)

 10. Leuk zeg, hello kitty is een dotje.
  Ik heb getweet.
  Groetjes Rainbowtje

Geen reacties meer mogelijk.