Eerder vandaag liet ik het al een beetje doorschemeren. Je kunt je eigen exemplaar van KOH Soul Sister bemachtigen. Door een kleine miscommunicatie en een achtergebleven pakketje ontving ik twee keer Soul Sister, en het is natuurlijk zonde om die in de kast te laten verstoffen. We besloten dan ook om een van mijn lezeressen de gelukkige eigenaar te laten worden van “mijn” tweede exemplaar van deze lak.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel. Laat een comment achter op deze post dat je wilt winnen. Op dinsdag 23 oktober (dat is dus 14 dagen vanaf nu) zal de gelukkige winnares een berichtje. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres achter laat! That’s all. Natuurlijk vind ik het leuk als je me op bloglovin’ en twitter volgt, maar alleen een reactie achterlaten is ruim voldoende, en dan twee weken lang die duimen draaien!

23 Reacties aan “Winnen: KOH Soul Sister”

 1. Geluk bij een ongeluk zorgt voor een geweldige giveaway. Ik heb nog nooit een nagellak van Koh gebruikt en ben er erg nieuwsgierig naar. Ik doe mee πŸ™‚ en ik volg je op Bloglovin.

 2. Superleuke winactie, ik doe graag mee! Ik vind dit echt zo’n leuk kleurtje, perfect voor de herfst & winter! πŸ˜€
  Liefs Jamie

 3. Leuke blog!
  Ik doe graag mee. Als ik het lakje zou winnen zal ik er een review overschrijven op mijn eigen blog! Heb nog nooit eerder een lakje van dat merk gehad dus lijkt me voor eigen ervaring ook super leuk πŸ˜€
  Ik volg je ook op bloglovin en heb dit artikel geliked ( als het goed is gegaan )

  Liefs, Beauty All Day

 4. Hoi!
  Ik doe zeker mee! Ik heb nog geen enkel lakje van KOH en aangezien de kwaliteit erg goed is (zoals jij zei) zou ik het natuurlijk! niet erg vinden om dit te winnen πŸ™‚
  Xx Jana

 5. Lief dat je de tweede weg geeft πŸ™‚
  Ik heb gehoord dat KOH lakjes heel erg fijn zijn dus ik doe mee πŸ™‚

 6. Oh wauw ik ben gek op donkere kleurtjes! Heb een basecoat van Koh maar nog nooit een kleurlakje geprobeerd.. (al vertelde een vriendinnetje laatst dat ze alleen maar Koh lakjes heeft!) Wil wel heel graag proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *