Afgelopen zaterdag schreef ik mijn review over de Travalo parfumverstuivers. Ik heb een hele tijd terug een extra setje gehaald, maar tijdens mijn verhuizing belandde deze in een doos, en daar kwam ik hem laatst met het opruimen pas weer tegen. Omdat het al weer een tijdje geleden is dat er een winactie op Beauty ’n Spice is geweest leek het me leuk om deze set weg te geven. Het gaat hier dus om een gloednieuw setje met 2 Travalo verstuivers en een leren etui. Het is hetzelfde soort setje als ik gereviewed heb, maar je krijgt natuurlijk een ongebruikte!

De regels:

  • Laat een comment achter dat je meedoet met deze winactie. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achter laat, anders kan ik geen contact met je opnemen.
  • Volg Beauty ’n Spice op Bloglovin’ en like deze post

Wat ik erg leuk zou vinden is als je een tweet de wereld in stuurt om deze winactie te promoten. Ook zou ik het erg leuk vinden als jullie me op Instagram gaan volgen, maar omdat niet iedereen dit heeft of wil hebben is het niet verplicht.

Je hebt anderhalve week de tijd om mee te doen, de winactie zal dus lopen tot en met 21 november 2014 23:59 en is open voor Nederlandse adressen. Veel succes!

10 Reacties aan “Winnen: Travalo Parfumverstuivers”

  1. Super leuk! Travalo’s lijken me heel handig, ik spray sĆ³chtends altijd parfum op maar na twee uur ruik je niks meer.
    Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *