Wellicht dat jullie inmiddels op andere blogs al iets gehoord hebben over het nieuwe make-up merk Makeup Revolution London, kortweg Makeup Revolution. Dit merk werd in maart 2014 gelanceerd in Londen, en is sindsdien de harten aan het veroveren van vele meiden, en vele bloggers. En ik heb ook een wishlist opgesteld, die ik vandaag aan jullie wil laten zien.

makeup revolution wishlist

Als eerste de producten die je al op de achtergrond van de begin afbeelding hebt kunnen zien. Dit zijn de Awesome Metals Eye Foils. Dit zijn producten die te vergelijken zijn met de Stila Magnificent Metals Foils. Op YouTube zijn de Stila versies enorm geliefd en worden ze door bijvoorbeeld Lauren Curtis regelmatig in looks gebruikt. Ik $32,- alleen een stukje te duur voor een losse oogschaduw. Ik ben dus heel erg benieuwd naar deze producten, ze zijn in ieder geval al een stuk betaalbaarder. Je betaalt namelijk £4,-.

makeup revolution wishlist

Om in de oogschaduw range te blijven, deze twee palettes vind ik ook prachtig. Makeup Revolution heeft enorm veel palettes, veel neutrale ook zoals een hele mooie dupe van het Too Faced Chocolate Palette, maar deze twee spraken mij enorm aan door de variatie. Links zie je het Ultra 32 Shades Eyeshadow Palette in Eyes Like Angels waar je een luttele £8,- voor neer moet leggen. Je leest het goed, acht pond. Acht. Dat is iets meer dan 9 euro. Dat kun je toch bijna niet geloven? Rechts is het Salvation Palette in Colour Chaos. Het palette doet me enorm denken aan het Sleek Acid palette. Voor deze betaal je £6,-.

makeup revolution

Door naar de lipsticks. Hier heeft Makeup Revolution een enorme selectie in, waar ik maar moeilijk uit kon kiezen. De linker twee zijn lipsticks uit het kleine zusje van MR, de I ♡ Makeup Lip Geek lijn, links zie je Colour Overdose, rechts Barbie is Jealous. Op de product afbeeldingen zijn het niet zulke interessante kleuren, het zijn echt van die computer gegenereerde kleuren. Wat wel heel erg fijn is aan de website is dat bij veel producten swatches staan. Makkelijk! Voor deze lijn lipsticks betaal je £2,99. Recht zie je een lipstick uit de normale lijn, de Amazing Lipsticks, dit is de kleur crime. In deze lijn is zoveel keuze dat ik er zo nog 10 naast had kunnen plakken haha. En het allermooiste? Je betaalt slechts £1,-. Wauw.

makeup revolution

De laatste drie producten, helemaal links is een Salvation Velvet Lacquer afgebeeld, in de kleur What I Believe, een mooie nudekleur tussen al het kleurgeweld. Deze lacquers zijn vergelijkbaar met de Limecrime Velvetines, ze brengen vloeibaar aan en drogen op tot een matte. Je betaalt slechts £3,-. In het midden is een van de drie prachtige highlighters afgebeeld, dit is de gouden versie, genaamd Highlighter Golden Lights. Er zijn dus ook nog twee andere kleuren. Ook hiervoor betaal je £3,-. Rechts is een zelfde soort product afgebeeld als de eerste lip lacquer, ditmaal de Salvation Velvet Lip Lacquer in Depravity. Prachtig paars! Ook hiervoor betaal je £3,-.

En dat was mijn keuze uit de ruim 300 producten. Ik heb nog zoveel meer moois gezien, zoals de prachtige heart blushes die een goede dupe schijnen te zijn van de Too Faced blushes, maar ook vloeibare blushes en mooie nagellakjes. Makeup Revolution, you’ve already stole my heart. En ik heb nog niks geprobeerd haha. Voor alles wat je op deze wishlist gezien hebt, en dat zijn 11 producten, ben je omgerekend ongeveer € 50,- kwijt. Dat vind ik een hele mooie deal. De verzendkosten zijn ongeveer € 6,-. Ik weet wel dat ik binnenkort een bestelling ga plaatsen bij Makeup Revolution om wat dingen uit te proberen!

Hebben jullie al kennis gemaakt met dit merk? En welke producten moet ik aan mijn verlanglijstje toevoegen?

8 Reacties aan “Wishlist – Makeup Revolution”

  1. Ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar dit merk en ik wil binnenkort ook het één en ander gaan bestellen. Ik ben erg benieuwd naar diverse palettes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *