Een nieuwe rubriek op Beauty ’n Spice, Youtube Favourite. Ik heb dagen dat ik uren en uren op youtube rondkijk, en soms blijf ik hangen en bekijk ik alle filmpjes van een bepaalde youtuber. En nu is het hoog tijd om mijn favoriete youtubers te laten zien. Om de rubriek van start te laten gaan wil ik Asksash88 laten zien, een kanaal vol met fashion, beauty en hairstyle tips. En dat laatste, dat is de reden waarom ik haar ben gaan volgen. Ze heeft ontzettend leuke haarstijlen voor meiden met lang haar. De video’s zijn duidelijk en ze legt fijn uit wat ze precies doet. Take a look!

In dit filmpje laat ze verschillende soorten side french braids zien. Sommige zijn leuk voor iedere dag, andere zijn meer geschikt voor een wat formeler event.


Zoals ze zelf in het filmpje al zegt, het is makkelijker dan het lijkt. Hier laat Sasha zien hoe je een leuke knot met een kleine twist kunt maken.


En als laatste wil ik dit filmpje laten zien. Ook hier laat ze weer drie verschillende haarstijlen zien die geschikt zijn voor werk of een date.

Nog niet genoeg gezien? Bezoek dan Sasha haar youtube kanaal of website.

2 Reacties aan “Youtube Favourite: Asksash88”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *