Alweer een Sephora product, het begint bijna vervelend te worden. Dit is een van de Nectar Shine lipglosses, een collectie met hydraterende lipglosses met SPF 8. Door de SPF beschermt deze gloss dus ook gelijk tegen de zon. Ik kocht hem in de kleur Peach Shine, een peachy kleurtje met hele kleine gouden shimmers.

Toen ik voor het eerst de dop open draaide was ik toch wel een beetje verbaasd. Ik had een standaard doseertube opening verwacht, maar deze lipgloss heeft een handig kwastje. Wat dan wel weer een nadeel is, je moet vrij hard drukken voordat de substantie eruit komt. En als het er dan uit komt heb je eigenlijk teveel, want je hebt maar weinig nodig van dit product.

De substantie is wat apart, een beetje gelachtig, niet wat ik gewend ben van een lipgloss. De geur is vrij aanwezig, heel zoetig en fruitachtig, wat natuurlijk wel weer goed past bij de naam Nectar Shine. Zelf vind ik het geen probleem, ik vind hem wel lekker ruiken maar ik kan me voorstellen dat andere meiden dit niet fijn vinden. Eenmaal aangebracht ruik je het gelukkig niet zo erg meer. De lipgloss is niet plakkerig wat voor vele meiden een plus is. Iedereen kent het wel, zit je op je fiets richting school of je werk en bij de eerste windvlaag hangt er een pluk haar aan je lippen. Niet charmant en het geeft een kliederboel. Op de swatch hierboven is het al een beetje te zien, maar hij is vrij sheer. Op mijn lippen zie je dan ook alleen een beetje een glans. Als je een lipgloss wil die goede kleuren afgeeft dan zou ik zeker niet gaan voor deze lijn. Zoek je een gloss met mooie subtiele shimmer, voor over een lippenstift heen dan zou dit zeker een optie kunnen zijn!

De lipgloss bevat 11ml. Ik ben helaas mijn bonnetje kwijt, dus de prijs weet ik zo niet uit mijn hoofd. Het zal rond de €8,- liggen gok ik, gezien dat de Amerikaanse prijs $6,- is.

2 Reacties aan “Review & Swatches: Sephora Nectar Shine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *