falling leaves look

Nummer 25 in de 30 Days of Make-up Challenge is weer een fall look. Het Sunset palette van Max & More wat ik in het vorige artikel reviewde is bij uitstek geschikt voor zo’n soort look. En ik had jullie nog een iets heftigere look beloofd, want ook dat is prima met dat palette te doen. Benieuwd hoe ik de look gecombineerd heb? Klik dan snel verder.

max & more 28 eyeshadow palette look sunset palette max & more 28 eyeshadow palette sunset palette look max & more 28 eyeshadow palette sunset palette look max & more 28 eyeshadow palette sunset palette max & more 28 eyeshadow palette look sunset palette

Wat ik wel gemerkt heb bij het maken van de looks met het Max & More palette is dat de basis belangrijk is. Ik gebruikte hier een basis van Catrice die zijn werk niet helemaal goed meer deed. Ik blendde heel snel de kleuren weg, en opbouwen ging een stuk lastiger daardoor. Op mijn MAC Painterly Paintpot gaat het een stuk gemakkelijker! Ik wilde graag iets doen met de oranje kleur van de bovenste rij, maar het pigment was niet zo denderend en uiteindelijk heb ik met mijn vingers nog wat van de kleur daar direct onder aangebracht. In zijn totaliteit vind ik de look wel heel erg gaaf geworden, de kleuren passen goed bij elkaar en doen me denken aan een bos waar de bomen oranje van kleuren, en waarvan er al wat blad op de grond ligt.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice Absolute Eye Colour (090 Bring Me Frosted Cake)
* Max & More (kleuren zie afbeelding)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Gel Eye Pencil Waterproof (01 Black Blaze)
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Catrice Longlasting Brow Definer (flASHy Brows)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Red Cherry Lashes (#43 Stevi)

Lippen:
*
Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil (310 Berry Much)
* MAC Lustreglass (Wonderstruck)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (11 Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)
* MUA Undress Your Skin Highlighter

7 Reacties aan “30 Days of Make-up Challenge Day 25 : Falling Leaves”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *