De laatste loodjes, vandaag is look nummer 27 aan de beurt. Ik was mijn Helmer kastjes aan het reorganiseren en een nieuwe plek aan het geven toen ik een setje van Catrice tegen kwam, met een zilver-groene kleur. Ik besloot daar een look mee te maken.

holiday look holiday look holiday look holiday look holiday look

Ik rommelde wat verder in mijn stash, en kwam een donkerbruine, matte chocoladekleur tegen. Een kleur die ik eigenlijk al weer een beetje vergeten was, maar waar ik het idee van had dat hij wel eens heel mooi kon staan bij de zilvergroene kleur. En omdat ik toch bezig was met producten in mijn stash herontdekken besloot ik ook om twee oude blushes te gebruiken die al minstens een jaar het zonlicht niet meer gezien hebben. Uiteindelijk kwam deze look eruit, die ik wel redelijk feestelijk vind geworden, en waar ik heel blij mee ben. Sorry voor mijn rommelige wenkbrauwen trouwens, ik probeer ze een beetje uit te laten groeien, maar dat zorgt nu vooral voor veel random haartjes, die zeker op close-up foto’s lekker uitvergroot worden.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice The New York Collection (Central Park)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White, Chocolate)
* MNY Eyeshadow (122A)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Gel Eye Pencil Waterproof (01 Black Blaze)
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Catrice Longlasting Brow Definer (flASHy Brows)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Red Cherry Lashes (#DW)

Lippen:
* Rosebud Salve

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (11 Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* H&M Blush (Tender Rose)
* Milani Powder Blush (Luminous)

6 Reacties aan “30 Days of Make-up Challenge – Day 27 : The Holidays Are Coming”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *