Of de zonsondergang op Bondi Beach er echt zo uit ziet, dat durf ik je niet te zeggen, maar ik vond het een toepasselijke naam voor deze look. Zeker ook omdat ik het Catrice Sydney Collection palette van een paar jaar terug ervoor gebruikte.

sydney look sydney look sydney look sydney look

Zoals ik al eerder schreef gebruikte ik een palette van Catrice uit een oude collectie, de Bondi Beach oogschaduw sprak me weer helemaal opnieuw aan, en ik besloot deze look er mee te maken. Verder koos ik voor paarse en rode tinten, waardoor het geheel een herfstige uitstraling krijgt. Ik probeerde wat nieuws uit met mijn onderste wimperrand, je ziet de laatste tijd steeds vaker dat er een soort ‘nieuwe’ binnenste ooghoek gecreëerd wordt. Ik moet duidelijk nog even oefenen haha, maar niet alles gaat gelijk de eerste keer goed toch.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice The Sydney Collection (Bondi Beach, Harbour Bridge)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* MNY Eyeshadow (122A)
* NYX Nude Matte (Skinny Dip)
* Sleek Ultra Mattes v2 Darks (wit, rood, paars, donkerpaars)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Longlasting Brow Definer (flASHy Brows)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* GOSH Soft ’n Shine Lip Balm (Mocha)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (11 Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* H&M Blush (Tender Rose)
* MAC Beauty Powder (Rose)

5 Reacties aan “30 Days of Make-up Challenge – Day 29 : Sydney Sunset”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *