30 dagen, iedere dag een andere look, niet een dezelfde als de vorige. Dat waren de enige regels die aan de 30 Days of Make-up Challenge zaten. Ik heb me niet aan die 30 dagen gehouden, want ik vond het niet leuk om 30 dagen lang alleen maar looks te plaatsen. Ik ben in juni begonnen, en inmiddels zijn we dus bijna een half jaar verder en ben ik klaar. Benieuwd naar alle looks, en wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

30 days of make-up challenge

1. Day 1: Cut Crease Birthday Look

2. Day 2: Birthday Look 2

3. Day 3: Ocean Beach

4. Day 4: Pure Purple

De eerste vier zijn vrij neutrale, rustige looks. Wel met een klein beetje kleur, maar niet heel erg spannend.

30 days of make-up challenge

5. Let’s Go Clubbing

6. Cleopatra

7. Hup Holland Hup

8. Shale

Paars is mijn safe-color. Het staat goed bij mijn groene ogen en ik vind het een fijne kleur om mee te werken, en voel me er goed bij. De looks liggen dan ook aardig in mijn comfort-zone, alhoewel ik wel speelde met de eyeliner (of helemaal geen).

30 days of make-up challenge

9. Yellow Brick

10. Blue Cateye

11. A Hint of Purple

12. Sunset Boulevard

Wow, dat gele knalt wel lekker van het scherm af. Dit is nog steeds een van mijn favoriete looks, hoewel hij echt heel erg ver van mijn comfort-zone is. Ik droeg nooit geel! Ook blauw is een kleur waar ik een beetje huiverig voor ben. Look nummer 11 vind ik een van de mindere looks in de serie, hoewel ik wel leuk speelde met kleur in mijn binnenste ooghoek en boven de liner, ik heb toch het gevoel dat ik hier meer mee had kunnen doen.

30 days of make-up challenge

13. Graduation Look

14. Tricky Treat

15. Green Smokey Eye

16. Blue & Brown Halo

Hier ga ik even lekker experimenteren met kleur. Met uitzondering van de neutrale look linksboven voor mijn diploma uitreiking zijn het lekker opvallende looks.

30 days of make-up challenge

17. Spiced Chocolate

18. Sky Blue

19. Purple Yellow Spotlight

20. Fall Inspired

Ook hier speel ik weer een beetje met kleur, de paars/gele spotlight look vind ik ook nog steeds heel erg tof. Het is geen look die je snel zou dragen, en het was mijn eerste spotlight look. Het valt me nu op dat de Fall Inspired look rechtsonder wel wat weg heeft van look nummer 11. Hij is wel anders, maar ik gebruik dezelfde kleurtonen.

30 days of make-up challenge

21. 80’s Blue

22. Las Vegas

23. Ready To Party

24. Smoke that Smoke

Hier zitten ook twee van mijn favorieten bij. De look linksboven vind ik nog steeds erg gaaf, en de wing is perfect! De look linksonder is ook een van mijn favorieten. Ik zei al dat ik van paars houd, en dat komt hier mooi terug. Grappig dat het ook allebei spotlight looks zijn, en dat ik hier experimenteerde met nepwimpers.

30 days of make-up challenge

25. Falling Leaves

26. Blue Smokey Eye

27. The Holidays Are Coming

28. That Bright White Spotlight

De look linksonder vind ik nog steeds heel erg gaaf. De kleurencombinatie is geweldig.

30 days of make-up challenge

29. Sydney Sunset

30. I’m a Chameleon

En dan de laatste twee looks. Als ik deze vergelijk met de allereerste zie ik dat ik zeker gegroeid ben in mijn looks, vooral in het blenden is dat goed te zien. Maar ook durf ik mijn oogschaduw hoger dan mijn crease aan te brengen, dichter naar mijn wenkbrauw toe. Ik bleef altijd veilig op de rand van mijn crease.

Wat ik ook heel erg grappig vind om te zien is het verschil in mijn wenkbrauwen. Dat is sowieso een van mijn knelpunten. Ik vind ze al snel te hard, maar op foto’s komen ze dan door het licht heel rommelig over. De laatste tijd, wat ook te zien is in de laatste twee looks, combineer ik twee producten, wat eigenlijk wel een mooi resultaat geeft en war ik blij mee ben. Het is een stuk voller en ‘donkerder’ dan ik gewend ben, maar dat is ook een kwestie van wennen. Ik vond de challenge echt heel erg leuk, en kon er goed mijn creativiteit in kwijt. Wel wilde ik het draagbaar houden, en aan het eind was het af en toe ook best lastig om met iets nieuws te komen wat niet enorm lijkt op de rest.

Wat zijn jullie favoriete looks? Voor mij zijn dat look 30, 27, 23, 21, 19 en 9. En nee, ik kan niet kiezen haha.

3 Reacties aan “30 Days of Make-up Challenge – All Looks”

  1. Leuk om alles onder elkaar te zien! En ik vind ook zeker dat ze steeds mooier zijn geworden. Denk dat ik zelf de looks met iets blauws erin het leukst vind, al was het maar omdat ik het zelf zo lastig vind om in een look te verwerken :).

Trackbacks/Pingbacks

  1.  How to/Pictorial : Spotlight (Halo/Sandwich) Look - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *