cut crease look

Bij Han en Wies zag ik deze ontzettend leuke challenge, 30 Days of Make-up. Ik ben al een tijdje inspiratieloos wat make-up betreft, en de laatste tijd droeg ik het dan ook een stuk minder, voornamelijk mijn standaard look, foundation, blush en mascara en wat lippenbalsem. Zelfs de eyeliner waar ik een hele tijd bijna niet zonder gezien werd verdween een beetje uit mijn routine. Met de 30 Days of Make-up probeer ik weer uit de slop te komen. Er is maar 1 regel: Een look mag maar 1 keer voorbij komen. Vandaag de look die ik op mijn verjaardag droeg.

Op de dag zelf deed ik eigenlijk niet veel, ik was op een woensdag jarig en hoewel mijn vriend en ik allebei vakantie hebben zijn we door omstandigheden helaas niet naar het buitenland geweest, wat eigenlijk de planning was. Ik vierde mijn verjaardag dan ook niet op de dag zelf, maar de zondag daarna. Ik wilde toch iets leuks met mijn make-up doen, en een tijdje geleden zag ik een cut crease tutorial bij de welbekende Pixiwoos en besloot om deze na te maken.

cut crease look cut crease look cut crease look

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MIYO Oogschaduw (Vanilla)
* Sleek Oh So Special (paars & bruine matte tint)
* GOSH Velvet Touch Eyeliner (019 Temptation)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* MAC Lipstick (Hue)

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

16 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 1: Cut Crease Birthday Look”

    • Ik vond hem zo leuk om bij Han en jou te zien dat ik hem zelf ook wilde proberen! Dankjewel 🙂

  1. Jaa super leuk dat jij ook de challenge doet! De cut-crease staat je erg goed en ik vind vooral dat stiekeme beetje paarse glitter heel mooi. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *