blue cateye

Ik vergeet hem vaak weer, de plakband truc. Maar als ik hem dan weer ergens voorbij zie komen wil ik hem het liefst nog op dat moment weer toepassen. Laatst was het weer zo’n dag, en besloot ik deze ‘blue cateye’ te maken.

blue cateye

Blue Cateye

Blue Cateye Blue Cateye blue cateye blue cateye

Omdat ik de donkerblauwe tint uit het Zoeva Love is A Story palette eigenlijk nog niet echt gebruikt had besloot ik daar mee te gaan werken. Ik bracht deze aan op ongeveer 2/3 van mijn ooglid. De binnenkant liet ik licht omdat hierdoor een meer open blik gecreëerd wordt. Om het blauwe in de look helemaal af te maken bracht ik een blauw oogpotlood in mijn waterlijn aan. Ik wilde eigenlijk een nog iets fellere, maar die kon ik helaas niet (meer) vinden in mijn stash. Voor het eerst bracht ik ook mijn eyeliner aan terwijl het plakband nog vastgeplakt zat, normaal deed ik dit altijd nadat ik het plakband weghaalde, maar ook dit werkt prima!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Zoeva Love Is A Story (Film Star, Mystery Date, Flirt, Old Fashioned, Over You)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* GOSH Velvet Touch Eyeliner (I Sea You)

Lippen:
* NYX Long Lip pencil (Natural)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* Catrice Defining Blush (Glamazona I Got The Flower!)

2 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 10 : Blue Cateye”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *