Zoals jullie wel weten ben ik onlangs afgestudeerd, en in juli mocht ik dan eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen! Ik besloot om mijn Naked palette er weer eens bij te pakken en een redelijk neutrale look te maken. Deze Graduation look is alweer look nummer 13 van de 30. We zijn bijna op de helft!

graduation look

graduation look graduation look graduation look graduation look

Ik wilde de look vrij neutraal houden, iets waar ik me comfortabel bij voelde, zo’n diploma-uitreiking is al genoeg spanning haha. Ik wilde me geen zorgen hoeven te maken over of mijn make-up nog allemaal mooi op zijn plek zat. Gelukkig maar, want onderweg van de parkeergarage naar mijn faculteit begon het te regenen. Met deze make-up kon niet heel erg veel misgaan, als het iets zou vervagen zou dat niet zo erg zijn. De diploma-uitreiking zelf was niet heel erg boeiend, omdat ik 3 kwart jaar vertraging had waren veel van mijn oud-klasgenoten al geslaagd, en een aantal zijn op dit moment bezig. Ik kende dus niet heel erg veel mensen, en ben dan ook niet heel lang gebleven. Dat papiertje was het allerbelangrijkste en Nederland zou die avond weer spelen, dus we wilden op tijd weer thuis zijn. De look vind ik wel leuk geworden, ik zou mijn Naked palette veel vaker moeten gebruiken!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Urban Decay Naked Palette (Sin, Half Baked, Dark Horse)
* Sleek Mattes V2 Darks (Wit)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil (Whiskey)

Lippen:
* Lippenbalsem H&M

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Springsheen)

4 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 13 : Graduation Look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *