Spiced Chocolat Look

Een van de meest gewilde quads onder verzamelaars van MAC is toch wel Spiced Chocolate. Er wordt ook veel geld voor neergelegd. Een paar jaar terug was ik zo lucky om hem te kunnen bemachtigen, en zo heel af en toe gebruik ik hem, want het is natuurlijk zonde om hem in mijn stash te laten liggen. Voor dag 17 van de 30 Days of Make-up Challenge besloot ik om weer eens met dit quad aan de slag te gaan.

spiced chocolate look mac spiced chocolate look mac spiced chocolate look

Oh how I love this quad! Zeker voor mensen met groene ogen zijn dit prachtige kleuren. Sorry voor mijn natte haar trouwens, omdat de look zo goed gelukt was schoot ik deze foto’s even snel snel voor ik weg ging. De highlighter Nanogold uit deze quad is trouwens vrij lastig om op de foto te krijgen, het is een hele mooie duochrome kleur. Op de onderste foto komen de kleuren het meeste tot hun recht! Ik bracht als eerste Spiced Chocolate (matte bruin) op mijn hele ooglid aan, blendde het uit met wat Sweet Chestnut en bracht deze ook onder mijn oog aan. Met mijn vinger deppend bracht ik wat van Nanogold aan op het middelste gedeelte van mijn oog en binnenste ooghoek. Wat eyeliner, mascara en klaar om te gaan!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MAC Spiced Chocolate Quad (Spiced Chocolat, Nanogold, Sweet Chestnut)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Beige)

Lippen:
* H&M Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

12 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 17 : Spiced Chocolate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *