Een tijdje terug ben ik langs de Inglot store in Rotterdam geweest, en daar koos ik twee kleurtjes voor een nieuw Freedom System Quad uit. Toen ik aan mijn vriend vroeg wat voor kleuren ik zou gaan gebruiken was zijn antwoord dan ook “die nieuwe!”. Dat werd dus een look met alleen Inglot producten.

inglot look inglot look inglot look inglot look inglot look

 

Ik besloot namelijk om een de hemelsblauwe kleur als een ‘pop of color’ gebruiken onder mijn oog, maar dan moest ik wel wat hebben om op mijn bewegend ooglid te doen. Ik besloot om een van mijn andere quads van Inglot er bij te pakken, daar zit een hele mooie neutrale bruin in, met een gouden glitter. De nieuwe gele kleur plaatste ik als highlight in mijn binnenste ooghoek. Ik wil graag nog een keer spelen met de blauwe kleur op mijn bewegend ooglid, maar dan niet als ik die avond nog uit eten ga haha. Overigens viel me wel op dat de blauwe oogschaduw door de witte basis wel een stuk lichter uitpakte dan ik verwacht had. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen met een donker basis.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Inglot Freedom System (#315, #45, AMC Shine 21)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)

Lippen:
* NYX Mega Shine (Crystal Soda)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

3 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 18 : Sky Blue (inglot look)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *