ready to party look

Soms begin je met een idee in je hoofd, soms heb je echt geen idee wat je gaat doen en begin je maar gewoon. Dat laatste was bij deze look het geval. Ik was blanco, had geen idee en begon maar met wat kleuren te spelen. Af en toe wat rommelen in mijn stash, een nieuw kleurtje erbij pakken en weer verder. De Ready To Party look is daarvan het resultaat.

ready to party look

ready to party look ready to party look ready to party look ready to  party look ready to party look

Ik ben zo blij met het resultaat! Heerlijk om gewoon wat te doen en te kijken waar je uiteindelijk uit komt. Ik begon met het lichtjes aanbrengen van de donkerpaarse matte kleur uit het Sleek Oh So Special palette. Op zichzelf is het niet eens zo’n donkere kleur, maar hoe verder ik ging, hoe donkerder het werd. Ik kreeg al snel het gevoel dat ik in het midden van mijn oog een lichte, contrasterende kleur wilde gebruiken, en na even zoeken door mijn bakje met mono eyeshadows kwam de Teeez oogschaduw naar boven. Deze icy highlighter is prachtig, maar ik besloot voor wat extra’s toch ook nog een Extra Dimension Eyeshadow van MAC over de Teeez kleur aan te brengen. Om het geheel weer wat naar elkaar toe te trekken bracht ik heel licht een felle paarse mono van Catrice aan. Het mengel wat inmiddels op mijn kwast zat bracht ik aan onder mijn ogen. Ik vind het echt een enorm gave look geworden die zeker niet misstaat voor een avondje stappen, of straks voor Oud & Nieuw!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (Donkerpaars, Zwart)
* MNY Eyeshadow (122A)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* MAC Extra Dimension Eyeshadow (Ready To Party)
* Teeez Eyeshadow (Icy 02)
* Catrice Absolute Eye Colour (090 Bring Me Frosted Cake, 310 Don’t Lie, Lilac)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Beige)
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Essence Gel Eye Pencil Waterproof (01 Black Blaze)
* Red Cherry Lashes (#600 Delaney)

Lippen:
* MAC Lustreglass (Wonderstruck)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (11 Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)
* MUA Undress Your Skin Highlighter

8 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 23 : Ready To Party”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *