pure purple look

Dag nummer 4 in 30 Days of Make-up is Pure Purple. Omdat er nog genoeg kleuren in het Zoeva Love Is A Story palette zaten besloot ik hem er weer bij te pakken, ditmaal voor een compleet andere look.

pure purple look pure purple look pure purple look pure purple look pure purple look

Dit is een meer standaard look voor mij, ik begon met een lichte kleur in mijn ooghoeken, de felle paarse kleur over mijn ooglid en de donkere paarse kleur in mijn crease. Ik bracht het Urban Decay potlood als tightline aan, maar ook in mijn waterlijn. Vanaf mijn waterlijn blendde ik hem uit met een donkerblauwe oogschaduw, en die bracht ik ook nog in mijn outer-v aan om het geheel daar iets donkerder te maken, en ook het restant blendde ik in het uitsterte randje van mijn crease. Eyeliner en mascara, en klaar! Ik moet wat meer experimenteren met valse wimpers, want die waren hier ook erg mooi bij geweest denk ik. Het paars in deze look laat groene ogen erg mooi uitkomen.

Gebruikte producten:

Ogen:
* Zoeva Eyeshadow Fix Long Wear Matte
* Zoeva Love Is A Story (Affair, Past Romance, Old Fashioned, Mystery Date, Over You)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil Perversion
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* Etos Lipbalm

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

 

7 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 4 : Pure Purple”

 1. Mooie look! Ik hou erg van paars, vooral bij groene ogen zoals bij jou staat het erg mooi! Maar ik vind het ook een goede kleur voor bruine ogen, lijkt de kleur ook intenser te maken… bij mij in ieder geval!

  -X-

  • Ja absoluut! Vind paars sowieso een kleur die veel oogkleuren ophaalt, maar je moet wel werken met zwart rondom het oog omdat het snel blauwig lijkt!

 2. Heey, wat een mooie ooglook!

  Wat een leuke blog heb je! Ik heb je ontdekt via de spam je blog post van Malou 😉
  Ik kijk uit naar je volgende artikel!

  ~Xx~ Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *