mac club look

MAC Club hebben jullie laatst voorbij zien komen, en omdat ik het zo’n toffe kleur vond besloot ik hem te gebruiken in een look, de look is weer heel anders dan dat ik van mezelf gewend ben. Ik gebruikte namelijk geen eyeliner en maar 1 (oke, 3) kleur oogschaduw, waar dat normaal toch een stuk meer is.

MAC Club MAC Club mac club MAC Club

Ik zei drie producten, omdat ik het mooier vond om in mijn crease uit te blenden met een matte lichtbruine kleur, daar zit dus uit het Zoeva palette Over You, en in mijn binnenste ooghoek bracht ik heel lichtjes Affair aan, zodat mijn blik net iets meer open was voor overdag. Voor in de avond of een echte club-look zou ik deze waarschijnlijk ook donker maken. In mijn thightline heb ik overigens een zwart oogpotlood aangebracht die vervolgens iets af gaf op mijn waterlijn. Ook heb ik een dun lijntje op mijn ooglid aangebracht, welke ik vervolgens gesmudged heb tot ik een zwarte, vervagend naar grijze basis had voor de oogschaduw. Mijn vriend vond de look ‘mysterieus’, en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Ik vind dat Club mijn groene ogen mooi uit laat komen, en ik kan niet wachten om er verder mee te experimenteren!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Zoeva Love Is A Story Palette (Over You & Affair)
* MAC Eyeshadow (Club)
* Urban Decay 24/7 Glide On Pencil (Perversion)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)
* MUA Undress Your Skin Highlighter

10 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 5 : Let’s Go Clubbing”

    • Dankjewel! Ik ben nog wel wat kleurrijkere looks van plan maar houd het wel altijd draagbaar eigenlijk!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *