Cleopatra Look

Dag 6 van de 30 Days of Make-up, op de een of andere manier doet deze look mij denken aan Cleopatra, hoewel als ik Google ik geen soortgelijke look zie, vandaar de naam. Ik wilde eens spelen met mijn eyeliner, en besloot een soort wing van de onderste wimperrand te laten lopen. Voor deze look gebruikte ik onder andere mijn nieuwe MAC oogschaduw in Shale en het Zoeva Love is a Story palette.

Cleopatra look cleopatra look cleopatra look Cleopatra Look cleopatra look

Van veraf is de wing onder mijn ogen niet zo duidelijk te zien, maar van dichtbij zie je toch dat er iets speciaals aan de hand is. Ik vind het leuk dat de look zo net iets extra’s heeft. Ik ben trouwens weg van de kleurencombinatie en hoe de oogschaduw zit, het goud in het midden van mijn oog omgeven met het paars, like! Ik begon met het aanbrengen van de paarse kleur in mijn buitenste ooghoek, toen het goud in het midden en in mijn binnenste ooghoek weer het paars. Ik besloot om mijn MAC Shale oogschaduw er bij te pakken en deze aan te brengen in mijn crease, om zo het paars van de binnenste en buitenste ooghoek mooi in alles over te laten lopen. Ik ben heel erg tevreden met hoe de look uiteindelijk geworden is, en voelde me die dag ook echt trots op mijn make-up.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MAC Eyeshadow (Shale)
* Zoeva Love is a Story Palette (Affair, Film Star & Old Fashioned)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* MAC Lipstick (Hue)
* NYX Long Lip Pencil (Natural)

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

10 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 6 : Cleopatra”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *