MAC Shale Look

Voor mijn verjaardag kreeg ik dus MAC Shale, toen mijn schoonzus hier voetbal kwam kijken vond ik het dan ook wel leuk om deze oogschaduw te gebruiken. Ik koos ervoor om hem te combineren met mijn NYX Jumbo Eye Pencil Purple Velvet.

mac shale look mac shale look mac shale look mac shale look

Ik besloot het geheel vrij simpel te houden, en bracht MAC Shale aan over mijn gehele ooglid, tot net iets over mijn crease. Op mijn wenkbrauwbot bracht ik Film Star uit het Zoeva Love is a Story palette aan als highlight. Om de boel net wat spannender te maken bracht ik in eerste instantie het NYX Jumbo Eye Pencil in Purple Velvet alleen aan in mijn waterlijn, maar ik besloot met een dunne angled brush ook een lijntje op mijn bovenste wimperrand aan te brengen, ik maakte een lichte wing, blendde die uit met Shale, maakte weer een wing, blende uit, wing, blenden etc. tot ik uiteindelijk dit als geheel kreeg. Onder mijn oog bracht ik Shale ook aan, en blendde de NYX Jumbo Eye Pencil hiermee uit. Ik vind de look erg geslaagd, en het paars brengt mijn groene ogen mooi naar voren.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MAC Eyeshadow (Shale)
* Zoeva Love is a Story Palette (Film Star)
* NYX Jumbo Eye Pencil (Purple Velvet)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* H&M Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

3 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 8 : Shale”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *