En toen was het alweer februari. Wat vliegt de tijd zeg, zeker als je ontzettend druk bent. Tijd voor een kleine update dus.

Zoals ik laatst al vertelde hebben wij sinds 9 januari de sleutel van ons huisje. En sinds 9 januari heb ik misschien 4 vrije dagen gehad van het klussen. En ondertussen moest ik ook nog naar school. Ik zou eigenlijk vanaf nu beginnen met afstuderen, maar door de drukte en stress heb ik een vak niet gehaald en mag ik dus nog niet beginnen met afstuderen. Ik kan dit vak eind periode C herkansen (en dat is dus over 10 weken) of in periode D opnieuw het vak volgen. Dit betekend dat ik studievertraging op loop. Jammer, maar het is even niet anders. Eerst mijn leven allemaal weer een beetje op orde krijgen, en op mijn plekje komen hier in het westen des lands.

Qua klussen zit het er bijna op. Vandaag moeten we nog even flink gaan soppen, want het huis is zo verschrikkelijk vies. Sowieso was het al niet echt schoon (zeg maar gewoon ronduit goor) toen we het kregen, en we hebben de afgelopen maand nog niks gesopt. Je bent toch aan het behangen, verven en zagen etc. waardoor schoonmaken niet echt zin heeft. Ook moeten de laatste plinten nog op het laminaat geplakt worden, ook nog even een klusje, want letterlijk alles is scheef in huis haha. En dan kunnen we er hopelijk eind volgende week in. Spannend!

Vandaag is trouwens stiekem wel een bijzondere dag. Beauty ’n Spice bestaat namelijk 2 jaar! 2 jaar alweer. Zoals ik in het begin al zei, wat vliegt de tijd. Ik heb niks geregeld qua winacties, maar dat staat zeker nog in de planning als ik in mijn eigen huisje zit. Die houden jullie nog van mij tegoed!

3 Reacties aan “A quick little update”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *