Over

Over Beauty ’n Spice

Beauty ’n Spice is het beste zichtbaar in Firefox met een resolutie van 1280×1024 of hoger.

Eind 2010 had ik al anderhalf jaar een nagellakblog, Nailoholic.com. Ik schreef in het Engels maar kwam er steeds meer achter dat ik wat mistte. Ik wilde niet teveel over beauty schrijven op Nailoholic, en dus graag een beautyblog oprichten. Toen ik in januari 2011 een domeinnaam met hosting won begon het te kriebelen, en richtte ik Beauty ’n Spice op. Sinds januari 2011 is Beauty ’n Spice officieel online, maar op 1 februari ging de site echt live. Tijdens het schrijven bestaat Beauty ’n Spice al weer bijna 3 jaar en nog steeds werk ik er met heel veel plezier aan. Ik kan er mijn creatieve ei in kwijt, en mijn passie voor make-up is alleen maar gegroeit. Op Beauty ’n Spice zijn voornamelijk reviews en looks te vinden.

Beauty ’n Spice wordt gemaakt op een 27″ iMac en een Macbook Pro. Voor de foto’s gebruik ik een Canon EOS 500D met een 18-55m en een 50mm lens van Canon en een Tamron 28-75. Foto’s worden geupload op photobucket.

Over Jessica

Ik ben Jessica, de eigenaresse van Beauty ’n Spice. Ik ben tevens de eigenaresse van Nailoholic geweest. Dit was een Engelstalige blog over nagellak. Nagellak is dan wel mijn grootste verslaving in beauty etc, maar ik kon mijn ei er niet genoeg kwijt. Tevens wilde ik ook in het Nederlands bloggen, en zo werd Beauty ’n Spice eind Januari 2011 geboren. 1 Februari zijn we online gegaan.

Ik ben 4 juni 1989 geboren, wat mij op het moment van schrijven 24 jaar oud maakt. Sinds begin 2013 heb ik het oosten waar ik mijn hele leven woonde verlaten, en woon ik samen met mijn vriend in Zoetermeer. Ik ben een studente, 5e jaars Communication and Media Design, (CMD) aan de Hogeschool in Utrecht, maar op dit moment aan het afstuderen. Daarnaast ben ik in Januari 2010 afgestudeerd als Grafisch Vormgever.

Voor vragen ben ik bereikbaar via het contactformulier.