BB cream, voluit Blemish Balm Cream, is hip. Op vele blogs is er al een stukje over geschreven en zijn er BB creams getest, maar wat is het nou eigenlijk precies? Van origine is BB cream ontwikkeld in Duitsland. Het werd door artsen voor geschreven voor mensen die een laserbehandeling op de huid hadden ondergaan. De huid kon door deze creme herstellen en tevens werden de oneffenheden gemaskeerd.

Popsterren in Azië, en dan voornamelijk Korea begonnen deze crème als foundation te gebruiken om  zo een perfect en effen gezicht te krijgen. Zeker op een het podium met alle spotlights op je gericht valt iedere oneffenheid op. Het product werd echter zo populair dat de Koreanen de BB cream doorontwikkeld hebben. De populariteit is inmiddels overgeslagen op Amerika en ook Europa. En sinds kort heeft Nederland dan ook een heuse BB cream shop: bbcreamshop.eu. Deze webshop heeft een groot assortiment aan BB creams in verschillende prijsklasses en van verschillende merken.

Via twitter werd ik benaderd door de persoon die de marketing doet voor BBCreamshop.eu en ik zal dan ook een BB cream gaan testen. Ik kocht laatst al via via een BB cream over, dus je kunt binnenkort een artikel (of twee) verwachten over deze producten.

Hebben jullie al een BB cream in jullie bezit? En wat is jullie ervaring er mee?

5 Reacties aan “BB Cream”

  1. Ik heb een BB cream met whitening maar kreeg veel opmerkingen dat ik wel erg witjes zag!
    Ik gebruik hem nu dus alleen om te mengen met mijn foundation 🙂 En dat werkt prima!

  2. Heb de perfect cover bb cream in 21 light beige, dacht ik. Ben er niet helemaal tevreden over eigenlijk. De dekking had wat beter gekunt, maar voor €5,50 een prima foundation, via ebay. Ben benieuwd naar jou mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *