Het is alweer mei, de maand voor mijn verjaardag en dus de maand waarin ik na ga denken over dingen die ik nog wil en cadeautjes die ik kan vragen. Vandaag laat ik jullie mijn beauty gerelateerde wishlist zien!

beauty wishlist 2015

1. Muji acrylic 3 drawer unit – € 26,50

Heel veel beautybloggers en beautylovers zijn weg van de ladesystemen van Muij. Deze acryl lades zijn ideaal om je dagelijkse make-up op een mooie manier in te bewaren, want doordat transparant zijn kun je precies zien wat er in zit. Ze staan daarom ook al een poosje op mijn verlanglijst.

2. Philosophy Purity Made Simple – 240 ml € 19,94

Purity Made Simple is een product waar heel erg veel dames helemaal weg van zijn. Het is een reiniger die vuil, olie en make-up snel zou moeten verwijderen. Hier ben ik heel erg benieuwd naar!

3. Philosophy Microdelivery Peel Kit – € 65,94

Een ander product van Philosophy waar heel veel mensen over te spreken zijn is de Microdelivery Peel, een peeling voor thuis. Ik heb de laatste tijd weer een stuk meer puistjes door o.a. de verandering van soort anticonceptiepil en mijn huid kan wel wat extra’s gebruiken.

4. Clarisonic Mia – € 149,-

Volgens mij had ik hem vorig jaar ook al op mijn lijstje staan, maar de Clarisonic Mia heb ik mezelf nog steeds niet cadeau gedaan. Het is een niet heel erg goedkope tool en daarom blijft hij maar op mijn lijstje staan.

beauty wishlist 2015

5. Zoeva Cocoa Blend – € 17,50

Vorig jaar kreeg ik van mijn zusje een palette van Zoeva en deze gebruik ik nog steeds met heel erg veel plezier. Dit palette komt in juni (geloof ik) uit en hij is echt prachtig!

6. MAC Mineralized Skinfinish Soft & Gentle – € 29,50

Highlighter begint steeds meer in mijn daily routine te zitten, en ik begin het dus steeds meer te waarderen. Ik zou heel graag MAC Soft & Gentle aan mijn stash toe willen voegen. Het blijft toch een holy grail voor veel meiden, en die moet je hebben!

7. Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Vol 2 – € 70,-

Mijn favoriete kwasten zijn van het Duitse Zoeva. Prachtige kwasten van goede kwaliteit, en ik zou graag nog een aantal oogschaduwkasten aan mijn collectie toevoegen. En wie kan er nou geen nee zeggen tegen rosé goud?

8. Remington Pearl Pro Curl – € 49,99

Het kleine zusje van deze krultang, de Pearl Wand heb ik al een aantal jaar in mijn bezit en is mijn favoriete tang voor krullen. Het enige nadeel, hij geeft vrij kleine krullen en de tweede dag vind ik ze eigenlijk nog mooier. Deze versie is wat dikker en loopt niet taps toe, en maakt grovere krullen.

Ik zou nog uren door kunnen blijven gaan, maar ik houd mijn wishlist hier maar op.

Wat zijn jullie wensen op beautygebied?

5 Reacties aan “Beauty Wishlist Mei 2015”

  1. Leuke wishlist! Dat palette van Zoeva ziet er echt mooi uit! ^^

    Ik was zelf niet zo kapot van de Philosophy cleanser… voor mijn huid is ‘ie een beetje te agressief. De Clarisonic is nog steeds één van mijn beste aankopen vorig jaar! Misschien een keertje kijken wanneer er 20% korting is? Dat scheelt een hoop.

  2. Oh ik wil ook nog steeds zo’n Clarisonic Mia! Maar vind ‘m echt veel te duur :(. Ben zelf trouwens niet zo’n fan van de Purity Made Simple, heb het idee dat ik er puistjes van krijg en hij smaakt vies (niet dat ik er liters van naar binnen giet maar soms komt ’t op m’n lippen en het is zo smerig, haha).

  3. Ik wil ook nog graag zo’n ladekastje voor mijn lipsticks! En de melted lipsticks van Too Faced, een nieuwe MSF van MAC én de Clarasonic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *