Vorige week bestelden mijn moeder en ik bij Yves Rocher. Mijn moeder en zusje bestellen zeer regelmatig dingetjes voor onder de douche en in bad, onze favoriet is een heerlijk appel douchegel die mij onwijs doet denken aan vroeger. Vorige week kwam mijn moeder binnen om te vragen of ik ook nog wat wilde hebben. Nu had ik een tijdje terug op verschillende blogs iets gelezen over een nieuwe lijn, en deze waren (en zijn op het moment) met ongeveer 50% korting te bestellen. Die wilde ik hebben, en zo geschiedde.

Mijn moeder bestelde de oogpotloodjes, en wat een fijne substantie zeg. Ze zijn heerlijk romig, geven flink kleur af en ik begin heel erg te twijfelen of ik ze zelf niet ook wil.. Ik kan ze natuurlijk ook heel sneaky uit haar stash lenen. Mijn moeder is een bezig bijtje dus ze gebruikt het liefste producten die goed blijven zitten, ze heeft geen tijd om iedere keer in de spiegel te checken of het allemaal nog goed zit en al helemaal niet om bij te werken. De potloodjes zijn ook heel handig, door de draaiverpakking hoef je ze niet te slijpen en zijn ze gelijk aan te brengen. Van de week droeg ze de felblauwe, ’s morgens rond een uurtje of 8 aangebracht en rond een uur of 6 tijdens het eten zat het nog steeds. Het was misschien een beetje uitgelopen, maar voor de rest zat het nog perfect. Het potlood bevat 0,3 gram, en kost normaal €9,90, maar met 40% korting kwamen ze op €5,94.

Ikzelf wilde de felt-tip eyeliner uit proberen. Zoals jullie al in een eerder artikel konden lezen ben ik gek op filt-tip eyeliners. Deze is wel een stuk flexibeler  dan diegene die ik al heb, wat het aanbrengen een tikkeltje lastiger maakt. Het voelt tijdens het opbrengen als een liquid eyeliner, ook doordat de tip zo flexibel is. Ik had wat meer moeite met het aanbrengen dan normaal.

Yves Rocher claimt dat de eyeliner minimaal 12 uur blijft zitten. Ik wil dat dan natuurlijk uittesten, dus gister rond 7.30 ’s morgens bracht ik het aan. Rond een uur of 5 zat het nog redelijk. Ik wrijf in mijn ooghoeken, dus daar was de eyeliner zo goed als verdwenen. De rest zat nog prima. Ik vind hem wel vrij duur, er zit 1.2 gram in en zonder de korting zou ik €12,50 kwijt zijn. Nu kostte hij €6,50.

Yves Rocher is te bestellen op yvesrocher.nl. Er zijn ook een aantal winkels en het is tevens via post-order te bestellen. Tevens claimt Yves Rocher dierproefvrij te zijn.

4 Reacties aan “Bestelling: Yves Rocher”

  1. Ik ben wel fan van het oogpotlood en ik wil eigenlijk ook wel de felt eyeliner uittesten. Yves Rocher doet mij ook denken aan vroeger. Ik bestel daar eigenlijk nooit iets, maar mijn moeder bestelde vroeger regelmatig wat! Nu zie ik niet meer heel veel van deze producten. Ik bestel wel standaard altijd zonnebrandcreme & aftersun, die zijn zooooo heerlijk!

    Ik ben je gaan volgen,
    liefs!

  2. Hee!

    Huh, haha, ik zie net ineens die foto van je vorige post en ik denk: hee, die ken ik! 😛 (van het misslipgloss forum). Ik wist helemaal niet dat jij een eigen blog had! Ik volg je al een poosje maar ik weet nu dus pas dat jij het bent, haha :p

    Ga zo door, leuke blog! En ik heb nu echt een ernstige no-buy voor make up anders had ik die oogpotloodjes ook wel gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *