Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliater

De meiden die me al langer volgen weten wellicht dat ik al jaren de Hema gezichtsscrub gebruik. Ik switch eigenlijk nooit en ben tevreden. Toch heb ik laatst een andere scrub geprobeerd, en dat was de Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator.

Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator

De scrub zit in een standaard plastic verpakking, je knijpt er heel gemakkelijk wat van het product uit, lekker hygiënisch. Toen ik hem de eerste keer onder de douche wilde gebruiken kwam ik er achter dat het product met een lipje geseald is. Zo weet je zeker dat het product niet open is geweest, maar het was wel even onhandig, want met natte glibberende vingers krijg je die er dus mooi niet af.

Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator

Het product is simpel wit, met roze ‘scrub’deeltjes. Het ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als de Hema scrub. De eerste keer was wel gelijk duidelijk dat dit product veel zachter is voor de huid, de ‘scrub’ deeltjes zijn lang niet zo groot. Het product verwijdert dode huidcellen en volgens de Boots website trekt het de poriën samen voor een zachte, gladde, gezonde en stralende huid. Dat laatste heb ik niet per se gemerkt, maar last van velletjes en dode huidcellen heb ik na het gebruiken van dit product niet meer.

Ik vind het een erg fijn product, maar hij verslaat mijn Hema scrub niet per se. De Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator is zachter, en wat dat betreft fijner voor je huid. De prijs ligt alleen een stuk hoger dan die van Hema. Je legt €9,95 neer voor het product, waarvoor je 75ml krijgt. Daar kun je een flinke tijd mee doen, aangezien een klein beetje genoeg is en je het product maar één a twee keer per week gebruikt.

Boots Apotheken zitten in verschillende plekken in Nederland, mocht hij niet bij jou in de buurt zitten dan kun je het product hier vinden in de webshop.

7 Reacties aan “Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator”

    • Ik vind hem zelf ook niet bijzonder duur, maar in vergelijking met die van de Hema (€2,60) is het wel flink wat meer.

    • Het is de scrubcream voor alle huidtypes, doorzichtige tube, witte dop, bruinpaarse letters en een roze inhoud 😉

  1. Nice! Deze gebruik ik ook, love it! Nooit geweten dat Boots ook in Nederland te koop was!
    Hier bij de Boots is No7 zeg maar de luxe versie van het ‘huismerk’ en zijn er vaak ‘3 halen, 2 betalen’ deals en dan ben ik er altijd meteen als de raven bij 😉
    De BB cream is echt een aanrader, ik zweer er echt bij!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *